Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αποκαλύπτει στον Στάθη ένα μεγάλο μυστικό

Τόσο εκείνος όσο και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αποκαλύπτει στον Στάθη ένα μεγάλο μυστικό

Η Ιουλία θα ανοίξει την καρδιά της και θα εξομολογηθεί ένα μυστικό στον Στάθη, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Αρχικά, η ίδια ανακοινώνει στην οικογένεια ότι περιμένει αγόρι και ότι αποφάσισε με το Στάθη να του δώσουν το όνομα του Ιάκωβου.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη όπως αρχικά νόμιζε και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Τόσο εκείνος όσο και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο.

Στο μεταξύ, η Ιουλία ανοίγει την καρδιά του στον Στάθη για όσα πέρασε τα χρόνια που ήταν χωριστά και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει την ψυχολογία της, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Στάθης οργισμένος απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της. Ωστόσο, εκείνη του εξηγεί τους λόγους που την κάνουν να θέλει να απομακρυνθεί από τη Μάνη μέχρι να γεννηθεί το παιδί. Έτσι, ο Στάθης συμφωνεί με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY