Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου συγκινεί τραγουδώντας Βοσκόπουλο στα γυρίσματα της σειράς

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται και η Άντζελα Γκερέκου σε μια συγκινητική στιγμή των γυρισμάτων, τραγούδησε Τόλη Βοσκόπουλο!

Η Γη της Ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου συγκινεί τραγουδώντας Βοσκόπουλο στα γυρίσματα της σειράς

Δυόμιση μήνες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στην Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, τους φίλους και τον κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από τα τραγούδια του.

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες στα γυρίσματα της σειράς, που πρωταγωνιστεί «Η γη της ελιάς», έχοντας πάρει τον χρόνο να ηρεμήσει και να πενθήσει τον άντρα της ζωής της.

Αυτές τις ημέρες το καστ βρίσκεται στη Μάνη και σε ένα backstage στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε την Άντζελα Γκερέκου να τραγουδά μαζί με τη Μάρω Κοντού το αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Η σκηνή είναι συγκινητική…

Η γη της Ελιάς: Ο Ανέστης σκοτώνει τον «πρωταθλητή» – Κάποιος απαγάγει τη Μυρτάλη | Τι θα δούμε την Κυριακή

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 33

Η Αθηνά κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διώξει τον Δημήτρη από το σπίτι.

Ο Στέφανος πείθει τη Βασιλική να γυρίσει στο πατρικό τους σπίτι κι εκείνη δέχεται να επιστρέψει, υπό όρους. Η Αντιγόνη εξομολογείται στη Μαρίνα και τη Μυρτάλη ότι ψάχνει τον πατέρα της, που δεν την αναγνώρισε ποτέ.

Ο Ανέστης πανικοβάλλεται μόλις μαθαίνει ότι η αστυνομία είναι έτοιμη να συλλάβει τον «Πρωταθλητή». Λίγο αργότερα, ο Ανέστης τον συναντά σε ένα απόμερο σημείο και τον πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος ζητά από τη Μαργαρίτα να πείσει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιο της στην επιχείρηση.

Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τα θερμοκήπια των Στεφανέων και η Χάιδω με τον Φίλιππο κλείνουν συμφωνία μαζί της για να δουλέψει εκεί ως γεωπόνος. Ο Μάνος και η Μαρίνα επικαλούνται κάποιες δουλειές και φεύγουν μαζί, στα κρυφά, για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα.

Η Μυρτάλη επιστρέφει στο σπίτι μετά το συσσίτιο, όταν κάποιος τη ναρκώνει με χλωροφόρμιο και την απαγάγει…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY