Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο δράμα του Λυκούργου

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο δράμα του Λυκούργου

Καθηλώνει η συνέχεια των εξελίξεων στη Γη της Ελιάς, με τον Λυκούργο να βιώνει στα επόμενα επεισόδια ένα μεγάλο δράμα.

Ο Λυκούργος αγαπάει την Χάιδω και είναι ο άνθρωπος της ζωής του. Έκανε τα πάντα και στάθηκε στο πλάι της, με σκοπό να αθωωθεί. Πάνω όμως που είπαν να χαμογελάσουν και να ζήσουν ελεύθεροι, ο θάνατος του Φίλιππου θα τους συνταράξει.

Η Χάιδω μετά την κηδεία του Φίλιππου, κάθεται συνεχώς κλεισμένη μέσα στο δωμάτιό της και δεν μιλάει σε κανέναν. Ο Λυκούργος κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει και να της φτιάξει την διάθεση, αλλά μάταια.

Κάθε μέρα που περνά, βλέπει την γυναίκα του να πεθαίνει μέσα της και νιώθει άπραγος. Ο θάνατος του Φίλιππου τον κάνει να λυγίζει, αλλά στέκεται βράχος στην Χάιδω. Βιώνει όμως ένα μεγάλο δράμα, όσο την βλέπει έτσι.

Μάλιστα, όταν η Χάιδω αποφασίσει να πάει σε μοναστήρι, ο Λυκούργος θα προσπαθήσει να την εμποδίσει, για το καλό της. Αλλά και μετά, θα πάει στη Μονή, με σκοπό να την μεταπείσει. Μάταια θα αποβεί όμως κάθε του προσπάθεια.

Η Χάιδω έχασε άλλο ένα της παιδί από τα χέρια δολοφόνου και δύσκολα θα σταθεί ξανά στα πόδια της. Ο Λυκούργος όμως, δεν θα φύγει από κοντά της…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY