Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς πριν την κηδεία του Φίλιππου

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς πριν την κηδεία του Φίλιππου

Άγριος καυγάς θα ξεσπάσει, λίγο πριν την κηδεία του Φίλιππου, στην γη της ελιάς. Ένα ζευγάρι θα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα, με δάκρυα στα μάτια για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Τι θα συμβεί;

Ο λόγος για την Ειρήνη και τον Παρασκευά, το ζευγάρι που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στα τελευταία επεισόδια. Η Ειρήνη είναι διαλυμένη από τον χαμό του αδελφού της. Της ξυπνούν αναμνήσεις από τον Κίμωνα και υποφέρει μέσα της που δεν μπόρεσε να χαρεί τον Φίλιππο.

Ο Παρασκευάς είναι, επίσης, κομμάτια. Οι δυο τους προσπαθούν να βρουν παρηγοριά ο ένας στον άλλον, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει. Η Ειρήνη, σε άσχημη ψυχολογία, τον παρακαλάει να μη την εγκαταλείψει ποτέ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το epeisodia.gr, του ζητάει να την παντρευτεί και να κάνουν οικογένεια. Ο Παρασκευάς εκνευρίζεται, στην γη της ελιάς και της φωνάζει πως δε μπορεί, λίγο πριν την κηδεία του καλύτερού του φίλου, του Φίλιππου, να σκέφτεται κάτι τέτοιο!

Οι δυο τους τσακώνονται πάρα πολύ άσχημα. Θα καταφέρουν να παραμείνουν μαζί, ή η ρήξη αυτή θα είναι οριστική, μετά τον θάνατο του Φίλιππου; Όλα ανατρέπονται, στα επόμενα επεισόδια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY