Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ολοκληρωτικά μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ολοκληρωτικά μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς μιας και η Βασιλική αλλάζει ολοκληρωτικά μετά τον θάνατο του Φίλιππου και παίρνει την ζωή στα χέρια της.

Αρχικά, η Χάιδω αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να μείνει στο μοναστήρι, μιας και μόνο κοντά στο Θεό μπορεί να βρει την ηρεμία και την γαλήνη που επιζητά. Ωστόσο, όσο παρατείνεται η παραμονή της εκεί, τόσο παρατείνεται και η αγωνία του Λυκούργου καθώς πιστεύει πως μπορεί να μην ξαναγυρίσει, μιας όλα δείχνουν πως δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στα εγκόσμια.

Ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι όπου βρίσκεται η Χάιδω, την ώρα που εκείνη ανοίγει την ψυχή της στην Ηγουμένη ψάχνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που την βασανίζουν. Ο Λυκούργος πηγαίνει στο μοναστήρι και προσπαθεί να πείσει την Χάιδω να γυρίσει αλλά δεν παίρνει την απάντηση που θέλει.

Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να βοηθήσουν την Βασιλική με το μωρό, με την κοπέλα να συνειδητοποιεί πως ήρθε η ώρα να σηκώσει κεφάλι και να ασχοληθεί με τη δουλειά κυρίως για χατίρι του παιδιού της.

Έτσι, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, η Βασιλική λίγο μετά τον θάνατο του Φίλιππου κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη να ασχοληθεί στο εξής με την οικογενειακή περιουσία.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY