ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Άδοξο και τραγικό το μέλλον τριών ζευγαριών

Η Γη της Ελιάς: Άδοξο και τραγικό το μέλλον τριών ζευγαριών
Άδοξο αναμένεται το μέλλον για μερικά ζευγάρια, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Άδοξο αναμένεται το μέλλον για μερικά ζευγάρια, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Ποια είναι λοιπόν αυτά που θα χωρίσουν;

Αρχικά, παρόλο που το πιο αγαπημένο ζευγάρι είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος, αυτοί δεν θα έχουν αίσιο τέλος καθώς ο Φίλιππος θα δολοφονηθεί σαν αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα για τους φόνους που έχει κάνει Χάιδω στο παρελθόν.

Ούτε όμως ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου δεν θα κυλήσει καλά. Η υπερβολική δουλειά που έχει πέσει πάνω στον Μάνο τον αναγκάζει να είναι μονίμως κουρασμένος ή να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και σε συνδυασμό με την κατάσταση στο σπίτι με την Αμαλία, τον οδηγούν στο να αρχίσει να παίρνει αμφεταμίνες. Έτσι, ο Μάνος αρχίζει να εθίζεται στις αμφεταμίνες με αποτέλεσμα να αλλάξει η συμπεριφορά του. Γίνεται νευρικός και κάποιες φορές έχει βίαια ξεσπάσματα, κάτι που τρομάζει τη Μαρίνα, η οποία δεν τον αναγνωρίζει.

Άσχημο τέλος θα έχουν όμως και ο Χρήστος με την την Αριάδνη, μιας και δεν θα μαζί. Η κοπέλα μετά το χωρισμό τους φεύγει στην Αθήνα για να βρει την Ιουλία κι έτσι, κάνει μία νέα αρχή με τη μητέρα της. Η Ιουλία αγκαλιάζει την κόρη της και προσπαθεί να την συμβουλέψει για το σωστό.

Έτσι, το μέλλον αυτών των 3 ζευγαριών στην Γη της Ελιάς θα είναι άδοξο και θα περάσουν από πολλές φουρτούνες…

Η Γη της Ελιάς: Νέος άντρας για την Αφροδίτη μετά τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Τους πιάνει μέσα στο γυμναστήριο

Η Γη της Ελιάς: Το φρικτό μέλλον της Αφροδίτης στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Νικόλας κατακτά την καρδιά της Βασιλικής

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!