Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που συλλαμβάνεται η Μαρία

Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που συλλαμβάνεται η Μαρία

Η συμπεριφορά της Μαρίας, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του β’ κύκλου της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, έχει ανησυχήσει πολύ την Αθηνά, η οποία είναι βέβαιη πως αρχίζει και τα χάνει.

Μάλιστα, στο φινάλε, είδαμε να την ψάχνει παντού, μιας και δεν σήκωνε επί ώρες το τηλέφωνο για αυτό και αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον από την δεξίωση που είχε οργανώσει ο Ισίδωρος κι να πάει στο Σούνιο να την βρει.

Πηγαίνει στο σπίτι, όμως η Μαρία άφαντη. Στο trailer, την είδαμε να βρίσκεται σε κελί της φυλακής. Τι πραγματικά έχει συμβεί;




Η Αθηνά αρχικά αρχίσει να τηλεφωνεί σε νοσοκομεία, χωρίς να βρίσκει ίχνος της για αυτό και καταλήγει στην αστυνομία, όπου την ενημερώνουν πως η μητέρα της έχει συλληφθεί για παράνομο τζόγο μαζί με άλλους.

Συγκεκριμένα, η Μαρία είχε γνωριστεί μέσα από το Internet με διάφορους εθισμένους στα χαρτιά, με την ίδια να μπαίνει στην ομάδα αυτή και να παίζουν όλοι μαζί κάπου παράνομα. Όμως, κάποιος τους κάρφωσε στην αστυνομία, γι’ αυτό και συλλήφθηκαν, ανάμεσά τους και η Μαρία.

Η Αθηνά καταφέρνει, εν τέλει, να την βγάλει από την φυλακή προσπαθώντας να την πείσει να γυρίσει μαζί της στο σπίτι, όμως η Μαρία θα παραμείνει ανένδοτη και δεν θα το κουνήσει από το Σούνιο, όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY