Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Είμαστε με τα καλά μας;»: Έξαλλη έξω από το αστυνομικό τμήμα η Πελαγία Καζολέα

Ξέσπασε η Πελαγία Καζολέα με την περιπέτειά της για να βγάλει ταυτότητα.

«Είμαστε με τα καλά μας;»: Έξαλλη έξω από το αστυνομικό τμήμα η Πελαγία Καζολέα

Η Πελαγία Καζολέα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον προπέρσινο κύκλο του «Survivor».

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και όλα όσα την απασχολούν.

Αυτή τη φορά, η Πελάγια Καζολέα δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της, μέσω του οποίου εξέφρασε την αγανάκτησή της για το σκηνικό που αντίκρισε σήμερα το πρωί (24/8) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, στο οποίο βρέθηκε για να βγάλει ταυτότητα.

Η ανάρτηση της Πελαγίας Καζολέα

«Κορίτσια μου, αγόρια μου τι κάνετε; Καλημέρα. Λοιπόν, σήμερα το mood είναι έξαλλο. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να βγάλω ταυτότητα. Αυτό που υπήρχε ήταν 200 χρόνια πριν. Ουρά από 70χρονους και μες στην ζέστη οι περισσότεροι ηλικιωμένοι. Πραγματικά δεν κλείνουν ραντεβού, μόνο όταν είχαμε κορωνοϊό ήξεραν να κλείνουν. Δηλαδή αν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τον χρόνο σου. Μου είπανε ότι πηγαίνουν από τις 6 να πιάσουν ουρά, ενώ το αστυνομικό τμήμα ανοίγει στις 8, κι αν πας στις 8 και πάρεις π.χ. το νούμερο 60, δεν ξέρουν αν θα σε εξυπηρετήσουν κιόλας γιατί κλείνει στις 14:00 και χάνεις τη σειρά σου και πας αύριο για άλλη σειρά», είπε αρχικά η Πελαγία Καζολέα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY