Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

«Άγριες μέλισσες»: Μια τυχαία συνάντηση της Ελένης και του Κυπραίου… (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο (5/11) επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής του ANT1, στις 22:45.

«Άγριες μέλισσες»: Μια τυχαία συνάντηση της Ελένης και του Κυπραίου… (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο (5/11) επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής του ANT1, στις 22:45.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 23

Ο εκφοβισμός που δέχεται η Ελένη απ’ τα τσιράκια του Δούκα για να πουλήσει τα χωράφια της, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες.

Θα καταφέρει ο Νικηφόρος να της αλλάξει γνώμη; Παράλληλα το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει το δρόμο του μ’ επιτυχία καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάμπρο από δάσκαλο είναι ορατός.

Ο Κωνσταντής συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Βιολέτα με τελικό του στόχο, όμως, να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται με τον Δούκα για το θέμα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιμοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασημίνα.

Ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, με σκοτεινές προθέσεις. Την ίδια στιγμή μια τυχαία συνάντηση της Ελένης και του Κυπραίου θα βάλει τη σχέση τους σε νέα βάση…

Το σενάριο υπογράφει η καταξιωμένη Μελίνα Τσαμπάνη.
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές.
Στο ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Γιάννης Φέρτης
Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη
Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY