Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Στα όριά της η Ναυσικά με τον Οδυσσέα – Δείτε πρώτοι σκηνές

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Στα όριά της η Ναυσικά με τον Οδυσσέα – Δείτε πρώτοι σκηνές

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149

Η Ναυσικά και ο Μάρκος προσπαθούν να πείσουν τον Οδυσσέα να προχωρήσει με το χειρουργείο κι όχι με την αμφίβολη θεραπεία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Όταν η Ναυσικά ζητάει από την Έρση και τον Νικηφόρο να του μιλήσουν για να του αλλάξουν γνώμη, εκείνοι αρνούνται να πάρουν μια τέτοια ευθύνη.

Ο Φρίξος σκαρφίζεται χίλιες δικαιολογίες προκειμένου να τρενάρει τη συγκατοίκηση και τον γάμο με την Έλλη. Ο Σίμος προσπαθεί να ξαναφέρει κοντά του τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη εμμένει στην σκληρή στάση της.

Η Κατερίνα ζητάει από τον Έκτορα να συμμαχήσουν και να ξεσκεπάσουν μαζί τα μεγάλα κεφάλια που κρύβονται πίσω από το κύκλωμα με τα συμβόλαια θανάτου.

Η Σμαράγδα πάει στο κανάλι για να αφήσει τα ρούχα της Ελισάβετ κι άθελά της αποκαλύπτει μπροστά στην Ελισάβετ την εγκυμοσύνη της Μάγδας…

Αντρέας Γεωργίου: Η αντίδρασή του μετά τον «συμβιβασμό» με τον ΣΚΑΪ

Την απόφαση να λύσουν εξωδικαστικά τη μεταξύ τους διαφορά έλαβαν ο ΣΚΑΪ και ο Αντρέας Γεωργίου, όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε πως το κανάλι του Φαλήρου και ο γνωστός δημιουργός βρήκαν τη «χρυσή τομή» και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτό προβλέπει μεγάλη μείωση των επεισοδίων του «8 Λέξεις», από 390 που επρόκειτο να γυριστούν μέχρι καλοκαίρι, πλέον ο τελικός αριθμός φτάνει τα 250!

Παράλληλα, από σήμερα το «8 Λέξεις» θα ολοκληρώνεται στις 22:00, θα είναι μονά τα επεισόδια και δεν θα υπάρχει το επεισόδιο της Παρασκευής, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών μετά την επιστροφή του Survivor.

Σημερινό κείμενο του Χάρη Λεμπιδάκη στο Newspistol μεταφέρει για πρώτη φορά την αντίδραση του Αντρέα Γεωργίου. «Επειδή ο ίδιος και είχε ενημερώσει ότι δε θα συνεχίσει του χρόνου στον ΣΚΑΪ και ήταν πολύ καθαρός σε αυτή την επαγγελματική σχέση, βλέπει να συνεχίζεται ο πόλεμος εναντίον του και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάρει κάποια θέση. Θα μιλήσει, όπως ενημερώθηκα από στενούς συνεργάτες του, αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι του Φαλήρου και νομίζω σε κάποιους δεν θα αρέσουν αυτά που θα ακουστούν», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κούλλης Νικολάου: Όσα είπε για τη μεταγραφή στο Mega και το τέλος στον ΣΚΑΪ

Αντρέας Γεωργίου: Η αντίδρασή του μετά τον «συμβιβασμό» με τον ΣΚΑΪ

8 Λέξεις: Το… καυγαδάκι του Άκη με την Αποστολία

Έφτασε η στιγμή: Αποκαλύπτονται οι περιβόητες «8 Λέξεις»

8 Λέξεις: Πεθαίνει η Ρωξάνη!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY