Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Έξω φρενών ο Αρώνης – Πιάνει στα πράσα Αιμίλιο και Ελισάβετ!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Έξω φρενών ο Αρώνης – Πιάνει στα πράσα Αιμίλιο και Ελισάβετ!

Μπροστά σε μια νέα αποκάλυψη θα βρεθεί ο Άκης Αρώνης σ’ ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ.

Όντας υποψιασμένος για τη παράνομη σχέση της ανιψιάς του, ο Άκης Αρώνης δείχνει αποφασισμένος να μάθει αν όντως η Ελισάβετ και ο Αιμίλιος έχουν δεσμό, στις 8 Λέξεις.

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια ο Αρώνης θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία και θα μπει ξαφνικά μέσα στο γραφείο του Αιμίλιου και θα τον δει να φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο Αρώνης γίνεται έξω φρενών. Του «ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι» και αρχίζει να «στολίζει με τα γαλλικά» που αυτός ξέρει τον Αιμίλιο. «Σα δε ντρέπεσαι παντρεμένος άνθρωπος. Τι χάλια είναι αυτά» του λέει γεμάτος οργή και προσθέτει: «Αυτό που έκανες ξεπερνάει κάθε όριο Αιμίλιε. Θα μου το πληρώσεις».

Ο Αιμίλιος από τη πλευρά του είναι τόσο ταραγμένος που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη. Απεναντίας η Ελισάβετ είναι πιο ψύχραιμη καθώς ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο θείος της.

Εν τω μεταξύ την ίδια μέρα ο Άκης που δεν έχει ηρεμήσει καθόλου από το όλο συμβάν αποφασίζει να διώξει από το κανάλι του τον Αιμίλιο. Μάλιστα την απόφαση αυτή τη γνωστοποιεί στην Ελισάβετ η οποία όμως αντιδρά και τον προειδοποιεί πώς αν επιμείνει στην απόφαση του αυτή θα αναγκαστεί να φύγει κι αυτή από το κανάλι.

Ο Άκης προσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, η οποία, ωστόσο, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει πως κουμάντο στα προσωπικά της κάνει μόνο εκείνη. Κι ενώ η Ελισάβετ κρατά σκληρή στάση απέναντι στο θείο της, θα δει στη συνέχεια τον αγαπημένο της να την «αδειάζει» προς μεγάλη της έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος έντρομος από όσα έχουν συμβεί και του είπε ο Άκης, συναντά την Ελισάβετ και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν οριστικά.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις παίκτες έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια του Survivor

8 λέξεις – Σοκ για Οδυσσέα: «Γιατρέ μου δεν βλέπω καθόλου»

8 Λέξεις: Ο Έκτορας διώχνει την Αλίκη! – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις: Ετοιμάζεται για… απογείωση στο εξωτερικό!

8 Λέξεις: Σοβαρή επιπλοκή στο χειρουργείο του Οδυσσέα!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY