Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 λέξεις – Σοκ για Οδυσσέα: «Γιατρέ μου δεν βλέπω καθόλου»

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

8 λέξεις – Σοκ για Οδυσσέα: «Γιατρέ μου δεν βλέπω καθόλου»

Νέες συγκινήσεις για τους «φαν» της επιτυχημένης σειράς «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ έρχονται στη συνέχεια και ο Οδυσσέας βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Οδυσσέας όπως γράψαμε σε προηγούμενο μας θέμα για τη σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ ξεπερνάει το κίνδυνο που αντιμετώπισε από τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης του και πλέον τόσο ο ίδιος όσο και η Έρση με το Μάρκο που βρίσκονται δίπλα του περιμένουν να δούνε με αγωνία αν η επέμβαση στην όραση είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο γιατρός ήδη έχει ενημερώσει σχετικά Έρση και Μάρκο τονίζοντας τους πως η εγχείρηση πήγε καλά και έγινε ότι έπρεπε. Ωστόσο τους συστήνει υπομονή προσθέτοντας ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος ακόμη για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Ο γιατρός καθησυχάζει τον Οδυσσέα και τους γύρω του

Η κρίσιμη μέρα που ο γιατρός θα βγάλει τις γάζες του Οδυσσέα έρχεται. Ο γιατρός τον επισκέπτεται στο δωμάτιο του και του αφαιρεί τις γάζες. Ενώ παράλληλα του ζητά να ανοίξει τα μάτια του σιγά – σιγά. Ο Οδυσσέας εκτελεί πιστά τις οδηγίες του γιατρού του και ανοίγει τα μάτια του.

Οι πρώτες του λέξεις τρομάζουν τους γύρω του: «Γιατρέ μου δεν βλέπω καθόλου». Ο γιατρός ζητά από τον Οδυσσέα και τους γύρω του να είναι ψύχραιμοι επισημαίνοντας τους πως θα χρειαστεί λίγο χρόνος ακόμη για να μπορέσει να ξαναδεί. «Αρκετές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Είμαι αισιόδοξος απλά χρειάζεται κάποιο διάστημα για να επανέλθει η όραση» τους εξηγεί καθησυχάζοντας τους.

Έρση και Μάρκος παίρνουν κουράγιο από τα λόγια του γιατρού. Και στη συνέχεια σπεύδουν και αγκαλιάζουν τον Οδυσσέα μεταφέροντας του την πίστη και την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο: Μπαίνουν άμεσα 5 νέοι παίκτες στο Survivor!

8 Λέξεις: Ο Έκτορας διώχνει την Αλίκη! – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις: Ετοιμάζεται για… απογείωση στο εξωτερικό!

8 Λέξεις: Σοβαρή επιπλοκή στο χειρουργείο του Οδυσσέα!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY