Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Έλλη Κοκκίνου – «Πάμε Γι’ Άλλα»: Το νέο της single έγινε hit!

Το «Πάμε Γι’ Άλλα», μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα υψηλής αισθητικής video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Έλλη Κοκκίνου – «Πάμε Γι’ Άλλα»: Το νέο της single έγινε hit!

Η Έλλη Κοκκίνου επανέρχεται με ένα δυνατό κι ανεβαστικό single και μας λέει… «Πάμε Γι’ Άλλα» με το πιο χορευτικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού, που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Η επιτυχημένη κι αγαπημένη τραγουδίστρια μας βάζει σε άκρως χορευτικά μονοπάτια, μ’ ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, σε μουσική και στίχους των Παναγιώτη Μπρακούλια και Τάσου Λυμπέρη.

To «Πάμε Γι’ Άλλα» κέρδισε αμέσως το ραδιοφωνικό airplay πριν ακόμα κυκλοφορήσει, ενώ κατέκτησε το top 15 στις τάσεις του YouTube σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την κυκλοφoρία του, την στιγμή που μετράει ήδη πάνω από 275 χιλιάδες προβολές! Παράλληλα, έχει κατακτήσει και τα ψηφιακά καταστήματα, μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες digital streams.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα», μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα υψηλής αισθητικής video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Η πάντα «εκρηκτική» Έλλη Κοκκίνου, με την ξεχωριστή θετική ενέργειά της και συμπρωταγωνιστή τον Ηλία Γκότση, κεντρίζει τα βλέμματα και ξεσηκώνει, έχοντας ως φόντο ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό της βήμα και μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη, η Έλλη Κοκκίνου ξεκίνησε ήδη την καθιερωμένη της καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να βρεθεί κοντά στο κοινό που την ακολουθεί πιστά.

Δείτε το video:

Βρείτε το «Πάμε Γι’ Άλλα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: https://spoti.fi/4634Fr5
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3CqoH1q
Deezer: https://bit.ly/3p0antb

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY