Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ξέσπασε η Χρηστίδου για τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;»

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε σχετικά με το γεγονός ότι ο καταδικασμένος δολοφόνος της Κάρολαιν έγραψε για τη βία κατά των γυναικών.

Ξέσπασε η Χρηστίδου για τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;»

Πανελλήνιες εξετάσεις αποφάσισε τελικά να δώσει ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (2/6), εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Το οξύμωρο βέβαια ήταν το θέμα που έπεσε στην έκθεση, το οποίο ζητούσε από τους εξεταζόμενους να αναπτύξουν τις απόψεις τους για τη βία κατά των γυναικών.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε, συνειδητοποιώντας τι έχει συμβεί.




«Όλο αυτό δεν δείχνει έναν άνθρωπο που χάνει τον έλεγχο εύκολα. Δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς που βρήκε το μυαλό να διαβάσει. Μιλάμε για συναισθήματα ανθρώπινα. Ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις δείχνει πράγματα για σένα και το αν έχεις μετανιώσει, αν μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη…»είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Είσαι μετανιωμένος, θες να μειωθεί η ποινή σου, έχουν γίνει όλα αυτά. Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις; Κάθεσαι 1,5 ώρα και αναπτύσσεις τις ιδέες σου; Πραγματικά».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY