Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Βανδή-Μπισμπίκης: Το νέο δημόσιο φιλί τους προκάλεσε χαμό στο «Πρωινό μας»

Μπισμπίκης και Βανδή διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση χαρούμενοι και οι δύο αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις.

Βανδή-Μπισμπίκης: Το νέο δημόσιο φιλί τους προκάλεσε χαμό στο «Πρωινό μας»

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα βίντεο από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια με τις τρυφερές στιγμές τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός δείχνουν να αδιαφορούν για όσα λένε και γράφονται και το βράδυ της Τετάρτης 22/2 πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τα δεκάδες σχόλια που ακούστηκαν.

Συγκεκριμένα, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι το πρωί! Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και η Σοφία Ραφτοπούλου τους «τσάκωσε» σε άκρως τρυφερά τετ α τετ, με το ζευγάρι να αδιαφορεί για τον κόσμο γύρω του.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά, ζώντας τον έρωτά τους για ακόμη μια φορά. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν άφηνε στιγμή από την αγκαλιά του την αγαπημένη του.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY