Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τριαντάφυλλος: Ο κακός χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Fay’s Time.

Τριαντάφυλλος: Ο κακός χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση φοροδιαφυγής που εντοπίστηκε από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, οι οποίοι αξιοποίησαν πληροφορίες που εντόπισαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Από όσα έγιναν γνωστά, ο Τριαντάφυλλος, που τραγούδησε στο party του γάμου, δεν διαβίβασε μέσω του myDATA τιμολόγιο για τη συγκεκριμένη εμφάνιση ενώ βρέθηκε, τα προηγούμενα χρόνια να δηλώνει εισοδήματα της τάξης των 10.000 ευρώ, όταν, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, υπάρχει πλήθος εμφανίσεών του σε νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν θέλησε να απαντήσει σε όσους τον εμπλέκουν με το σκάνδαλο φοροδιαφυγής αναφορικά με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη κι έτσι μίλησε τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Fay’s Time.




«Πήγα να τραγουδήσω σε έναν γάμο για 20 λεπτά σαν guest, σαν φίλος και από μόνος μου της είπα ότι θα έρθω και δεν θέλω να μία, θα το κάνω τσάμπα», είπε αρχικά και τον λόγο πήρε τότε ο Άγγελος Βουράκης και αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ αναφορικά με τα εισοδήματα που δήλωνε τα προηγούμενα χρόνια ο Τριαντάφυλλος.

«Τι λες αγοράκι μου γλυκό, σηκώνει μήνυση αυτό τώρα. Άλλα δηλώναμε το 2018-19 φιλαράκι μου, γιατί τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο, ένα τίποτα, άλλο το 2020 με την καραντίνα αδερφάκι μου που δεν είχαμε μια», απάντησε ο τραγουδιστής.

Τότε, ο Άγγελος Βουράκης, φανερά ενοχλημένος, τόνισε: «Να σε παρακαλέσω λίγο αυτά τα αδερφάκι μου, φιλαράκι μου…». «Εγώ έτσι μιλάω, άμα δε θες σήκω φύγε από το πάνελ γιατί τώρα μιλάω εγώ», του απάντησε ο Τριαντάφυλλος έξαλλος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά το Survivor ήρθε ο ΣΚΑΙ, δόξα τω θεώ αυτό το ευλογημένο κανάλι και μετά πήραμε λεφτά, ξανά γίναμε ονόματα και από το 2021 είναι όλα διαφορετικά και τα εισοδήματά μας και τα δελτία παροχής και όλα. Είναι όλα άψογα, αυτή είναι η δουλειά μου, δε γίνεται να δουλέψω αλλιώς, είμαι τυπικός σε όλα. Φαίη μου, τηλεόραση κάνεις οκ το καταλαβαίνω».

«Όχι Τριαντάφυλλε, δεν είναι τηλεόραση, ρωτάω την δημοσιογράφο του οικονομικού ρεπορτάζ αν αυτά τα στοιχεία είναι λόγια δημοσιογράφων και μου λέει όχι. Οφείλω να σε ρωτήσω, έδωσες απάντηση και τελειώνει εκεί», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά και έβαλε μια τελεία στο θέμα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY