Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα μετά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για την πανδημία

Τι είπε για τους συνωμοσιολόγους.

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα μετά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για την πανδημία

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με όλα αυτά τα σενάρια συνωμοσία που κυκλοφορούν για την πανδημία του κορονοϊού δήλωσε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως και εκείνος στενοχωρήθηκε με το κλείσιμο των θεάτρων και κάλεσε τους συνεδέλφους του να κοιτούν μπροστά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Το μέλλον είναι μπροστά. Αυτό λέω στους συναδέλφους που κάποιοι έκλαψαν και στενοχωρήθηκαν, γιατί αγαπάμε το σανίδι. Και ο κόσμος στην τελευταία παράσταση σηκώθηκε όρθιος και φώναζε “μπράβο”. Και με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρετήσαμε αυτόν τον κόσμο».

Και συνέχισε: «Κάποιοι θύμωσαν γιατί θέλουν να θυμώνουν και κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση. Κάποιοι θύμωσαν γιατί λένε ότι τους σταματούν τη δουλειά. Και ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να βοηθήσει τους καλλιτέχνες. Να μην ακούτε τους συνωμοσιολόγους, αν δεν είστε συνωμοσιολόγοι».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου είπε: «Βγήκε ο Γρηγόρης και έκανε μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Διότι, πώς από πού πήρε τα στοιχεία; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δεν μπορώ να το κάνω. Τα πήρε από το διαδίκτυο τα στοιχεία. Δεν είναι επιδημιολόγος, ούτε λοιμοξιολόγος».

Τέλος, για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη ανέφερε: «Είναι ένας και μοναδικός ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα για ό,τι είπε τώρα και θα πει στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάρης Ρώμας: «Δεν παίρνω λεφτά στην περιφέρεια. Δεν τρούπωσα για να κονομήσω»

Ο Χάρης Ρώμας «εγκυμονεί» και τολμάει όσα κανείς δεν μπορεί…

Χάρης Ρώμας: «Δεν αποκλείεται να κάνω και σαπουνόπερα»

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY