Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ύποπτη για φόνο η μικρή Αθανασίου – Πανηγυρικά αθώος ο Νικόλας – Σε κλινική απεξάρτησης ο Τόνυ; – Έρχεται το επόμενο χτύπημα του Ορφέα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ύποπτη για φόνο η μικρή Αθανασίου – Πανηγυρικά αθώος ο Νικόλας – Σε κλινική απεξάρτησης ο Τόνυ; – Έρχεται το επόμενο χτύπημα του Ορφέα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας απασχολεί αποκλειστικά τις τελευταίες ημέρες την Τατιάνα. Ύστερα από την «ανώνυμη» καταγγελία του Νικόλα για την εξαφάνιση της Ειρήνης σε συνδυασμό με τον Καρδάση που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Καστέλας, οι έρευνες έχουν πέσει σε δύο μέρη.

Το ένα είναι στο σπίτι του Σόρενσεν στις Σπέτσες και το άλλο στην οικογένεια Αθανασίου, καθώς ο Αλέξανδρος θυμήθηκε πως η 17χρονη κόρη τους είχε ερωτικές περιπτύξεις με τον Καρδάση. Οι έρευνες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς.

Στο σπίτι του Σουηδού βρίσκεται αίμα, με τα νέα να είναι δυσάρεστα για την τύχη της Ειρήνης, και η Τατιάνα πηγαίνει να μιλήσει με το κορίτσι που έπεσε θύμα των εγκληματιών, ελπίζοντας να αποκαλύψει όσα ξέρει για την υπόθεση.

Η κοπέλα, ωστόσο, κάτι κρύβει και αυτό είναι εμφανές. Για αυτό τον λόγο η Τατιάνα ζητάει από τη μητέρα της να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να την ανακρίνει και εκεί διαπιστώνει πως η μικρή Αθανασίου δεν λέει όσα ξέρει και αποφασίζει να την παγιδεύει, καθώς στο πτώμα του νεκρού πλέον άντρα βρέθηκε αρκετό γενετικό υλικό που θα βοηθήσει στις έρευνές της.

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!

Από τη στιγμή που η Βέρα είναι στα… κάτω της, η αδερφή της αποφασίζει να αναλάβει εκείνη δράση, γνωρίζοντας πλέον καλύτερα τον Νικόλα.

Όταν η έμπειρη χορογράφος αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο της κοπέλας που επρόκειτο να παντρευτεί τον γοητευτικό άντρα ανακαλύπτει πως δεν ήταν κανένας προγραμματισμένος γάμος στην ημερομηνία που ανέφερε η εφημερίδα.

Η όμορφη αστυνόμος αθωώνει πανηγυρικά τον συνεργάτη της στην εξιχνίαση του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και τη Βέρα να σοκάρεται.

Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τους εκβιασμούς από τον Στρατηγό, ενώ η Μαργκώ του κάνει ψυχολογικό πόλεμο και προσπαθεί να τον μεταπείσει να πάει διακοπές με την Τατιανά (αν και εκείνος έχει ισχυριστεί πως θα πάει στην Κέρκυρα με την Άννα στα τέλη Ιουνίου).

Ο νεαρός εφοπλιστής αποφασίζει να κάνει του κεφαλιού του και πηγαίνει στην Αθήνα να βρει την όμορφη αστυνομικό του, αφού μία μέρα πριν επισκέπτεται τον γιατρό του και εκείνος του λέει πως πρέπει να προσέξει με την κόκα διαφορετικά θα αναγκαστεί να κλειστεί σε κλινική απεξάρτησης!

Τέλος, ο Ορφέας καταφέρνει άλλη μία φορά να μπαλώσει την κατάσταση που δείχνει εναντίον του, αφού η Ελένη βρήκε στα πράγματά του το ρολόι της άτυχης κυρίας Αγγελικής.

Η κοπέλα αντί να υποπτευτεί τον άντρα της για τη δολοφονία της οικιακής βοηθού πιστεύει πως εκείνος την απατάει με μία άλλη γυναίκα.

Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως έχει άλλη γυναίκα στο μυαλό του, που δεν είναι άλλη από την Ξένια και πώς θα καταφέρει να την βγάλει από τη μέση, καθαρίζοντας την κοινωνία από ακόμη μία «βρωμιάρα» (όπως πιστεύει ο ίδιος).

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Η Ελένη πέφτει από σκάλα! – Δυσάρεστα νέα για το μωρό!
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY