Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Ποιοι αποχωρούν από τη σειρά

Τεράστια ήταν η επιτυχία του Τατουάζ, το οποίο ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και μετά από ολιγοήμερη διακοπή ξεκίνησαν εκ νέου τα γυρίσματα για την 2η σεζόν της σειράς.

Τατουάζ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Ποιοι αποχωρούν από τη σειρά

Τεράστια ήταν η επιτυχία του Τατουάζ, το οποίο ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και μετά από ολιγοήμερη διακοπή ξεκίνησαν εκ νέου τα γυρίσματα για την 2η σεζόν της σειράς.

Οι… καπετάνιοι του πρότζεκτ, Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου, μαζί με τη «μάγισσα» στο σενάριο, Βάνα Δημητρίου, δεν επαναπαύονται και δουλεύουν ήδη για τον επόμενο κύκλο της ερωτικής-αστυνομικής σειράς.

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το καστ – όπως είναι αυτές του Ιωσήφ (Αλέξανδρου Πέρρου), του Σάκη (Λάζαρου Βασιλείου), του Άγγελου (Ιάσονα Δαμιανού) και της Νίνα (Φανής Καμπιώτη) – και παράλληλα έρχονται νέοι χαρακτήρες που υπόσχονται πολλές στιγμές δράσης, συγκίνησης και αγωνίας.

Ήδη έχουμε δει τη Μαρίνα (Ιζαμπέλα Κογεβίνα), την Ηρώ (Νίκη Λάμη) και τον ταξίαρχο Δημήτρη Σέκερη (Κούλλης Νικολάου). Ειδικά η ιστορία του τελευταίου φαίνεται πως κρύβει αρκετές εκπλήξεις και μυστικά. Επίσης, φημολογείται η άμεση είσοδος ενός ακόμη προσώπου, το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Από εκεί και πέρα, παραμένουν στις θέσεις τους και έχουν διάφορες δοκιμασίες να περάσουν ο Αλέξανδρος (Στέφανος Μιχαήλ) με την Άννα (Δανάη Παππά), ο Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος) με την Ελένη (Έλενα Πιερίδου), ο Παύλος (Γιώργος Παρτσαλάκης) με τη Μάρθα (Ελίνα Ακριτίδου), ο Τόνι (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) με την Τατιάνα (Χρύσα Παπά), ο Στέφανος (Γιώργος Αγγελόπουλος) με την Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού), ο Νικόλας (Αντρέας Γεωργίου) μαζί με την Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη) και τη Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) αλλά και η Μαργκώ.

Κανονικά συνεχίζουν η Νικόλ (Ελεονόρα Αντωνιάδου) και η Αφροδίτη (Έλενα Λιασίδου), ενώ ο ρόλος του Θεοχάρη θα μειωθεί αισθητά εξαιτίας της επικείμενης προεκλογικής εκστρατείας που θα κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποχώρηση του Άγγελου από το Τατουάζ – Πώς τον αποχαιρέτησε η «Αφροδίτη» (pics-video)
Τατουάζ: Χαμός στη Σκόπελο! – Ο Ορφέας μαχαίρωσε την Ελένη – Η Αμαλία παγίδεψε τη Μαργκώ – Άρπαξαν την Αλκυόνη – Έχει εξώγαμο ο Παύλος; (vids)
Μία ημέρα πριν το φινάλε του Τατουάζ, ο Αντρέας Γεωργίου παρέδωσε βραβείο και αποθεώθηκε!
Τατουάζ: Η συγκινητική αποχώρηση του Ιωσήφ (vids)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY