Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μία ημέρα πριν το φινάλε του Τατουάζ, ο Αντρέας Γεωργίου παρέδωσε βραβείο και αποθεώθηκε!

Το βραβείο καλύτερο βίντεο της χρονιάς κλήθηκε να παραδώσει ο Αντρέας Γεωργίου στα φετινά MAD Video Music Awards, μία ημέρα πριν από το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου του Τατουάζ. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε το πολύτιμο αυτό βραβείο στις Μέλισσες για το βίντεο κλιπ στο τραγούδι «Είμαι αλλού». Όταν το αγαπημένο συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή, μίλησαν με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αντρέα Γεωργίου, τον οποίο χαρακτήρισαν τον καλύτερο σκηνοθέτη της γενιάς μας και το κοινό τον καταχειροκρότησε! Τατουάζ: Αυτό είναι το φινάλε της 1ης σεζόν! (pics-vids) Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο! Σταύρος Καλογεράκης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Έρχεται ΤΡΟΜΕΡΟ φινάλε στο Τατουάζ! (video) Τατουάζ: Καρέ-καρέ ο γάμος Τόνυ-Τατιάνας (pics-vids) Εκεί τελειώνει ο πρώτος κύκλος του Τατουάζ! (pics-video) Τατουάζ: Η Ελένη στο σπίτι με άλλον άντρα! – Θα τη σκοτώσει ο Ορφέας; Τατουάζ: Η συγκινητική αποχώρηση του Ιωσήφ (vids)

Μία ημέρα πριν το φινάλε του Τατουάζ, ο Αντρέας Γεωργίου παρέδωσε βραβείο και αποθεώθηκε!

Το βραβείο καλύτερο βίντεο της χρονιάς κλήθηκε να παραδώσει ο Αντρέας Γεωργίου στα φετινά MAD Video Music Awards, μία ημέρα πριν από το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου του Τατουάζ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε το πολύτιμο αυτό βραβείο στις Μέλισσες για το βίντεο κλιπ στο τραγούδι «Είμαι αλλού».

Όταν το αγαπημένο συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή, μίλησαν με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αντρέα Γεωργίου, τον οποίο χαρακτήρισαν τον καλύτερο σκηνοθέτη της γενιάς μας και το κοινό τον καταχειροκρότησε!

Τατουάζ: Αυτό είναι το φινάλε της 1ης σεζόν! (pics-vids)

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται ΤΡΟΜΕΡΟ φινάλε στο Τατουάζ! (video)
Τατουάζ: Καρέ-καρέ ο γάμος Τόνυ-Τατιάνας (pics-vids)
Εκεί τελειώνει ο πρώτος κύκλος του Τατουάζ! (pics-video)
Τατουάζ: Η Ελένη στο σπίτι με άλλον άντρα! – Θα τη σκοτώσει ο Ορφέας;
Τατουάζ: Η συγκινητική αποχώρηση του Ιωσήφ (vids)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY