Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Θάλεια «κυνηγάει» ακόμα τον Ορφέα – Η Νικόλ στις βρωμοδουλειές της Μαργκώς – Τι κρύβει η Νάνσυ; – Ο Νικόλας «έπιασε» τον Χάρη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο Δύσκολα τα πράγματα για τον Ορφέα. Η μητέρα του, η Θάλεια, λίγο καιρό πριν αποφασίσει να αυτοκτονήσει άνοιξε το στόμα της και αποκάλυψε την κρυμμένη ταυτότητα του παιδιού της σε μία γυναίκα στη φυλακή. Αυτή αποφυλακίστηκε και μαζί με τον σύντροφό της παρακολούθησαν τον serial killer, ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία και στη συνέχεια να του αποσπάσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Στην αρχή ο Ορφέας δεν πιστεύει λέξη, όμως οι λεπτομέρειες τον βγάζουν εκτός εαυτού και αποφασίζει να υποκύψει στον εκβιασμό, ζητώντας δανεικό από συγγενείς, φίλους και γνωστούς για να μην βγουν στο φως οι αποτρόπαιες πράξεις του. Την ίδια στιγμή, όμως, «χάνει» την Ελένη, αφού εκείνη αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Φίλιππο, το νέο συνεργάτη του Αλέξανδρου στην εταιρεία. Τατουάζ: Έρχεται… δουλίτσα για τον Ορφέα (vids) Την απόφαση να χωθεί βαθιά στις βρωμοδουλειές της Μαργκώς έλαβε η Νικόλ, θέλοντας να δυναμώσει την κοινωνική της θέση και παράλληλα να αυξήσει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αυτό θα την φέρει σίγουρα σε σύγκρουση με την Άννα αλλά και την Αμαλία, αφού πρόκειται για δύο γυναίκες που είναι απέναντι στην γνωστή εφοπλίστρια του Λονδίνου και θα ήθελαν να τιμωρηθεί για ό,τι τους έκανε στο πρόσφατο – και όχι μόνο – παρελθόν. Η Όλγα λείπει στη Λήδα, η οποία θα σοκάρει τον Αλέξανδρο και την Άννα, με την αποκάλυψή της πως γνώριζε πολύ καλά τον Παντελή Βασιλείου και από ό,τι φαίνεται του είχε μεγάλη αδυναμία! Δεύτερη ατυχία για τον Νικόλα και το ραντεβού που κανόνισε με την Αθηνά στο ίδιο εστιατόριο που είχε κανονιστεί το πρώτο και τελικά δεν κατάφερε να πάει λόγω της ισχυρής ημικρανίας που αισθανόταν. Η κοπέλα αναγκάζεται να ακολουθήσει τον Σέκερη σε επιτήρηση της αστυνομίας, καθώς ένας ληστής κρατούσε ως όμηρο έναν άνθρωπο σε πρατήριο βενζίνης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή αστυνόμος να μην μπορεί να πάει να βρει τον γοητευτικό δημοσιογράφο. Ο Νικόλας, ωστόσο, ανακαλύπτει πως ο Χάρης του λέει ψέματα, αφού τον είχε στείλει σε αποστολή για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, εκείνος περνούσε την ώρα του σε καφετέρια μέχρι να έρθει η στιγμή να πάει να συναντήσει τον συνεργάτη του… Ένα μεγάλο μυστικό φαίνεται πως κρύβει η Νάνσυ, η κοπέλα που «τραβιέται» ο γιος του Σέκερη, ο Αντρέας (που στην πραγματικότητα είναι ο Άλκης), αφού ένας μυστήριος άντρας την παρακολουθεί και την τραβάει μέσα στη μέση του δρόμου για να μιλήσουν. Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ! Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τατουάζ: Ο Νικόλας εκτάκτως στο νοσοκομείο! (vids) Αποκλειστικό: Τι είπε η Νικολούλη όταν είδε τον δολοφόνο του Τατουάζ Τατουάζ: Backstage από την επίσημη φωτογράφιση των ηθοποιών της σειράς Τατουάζ: Νέα γυναίκα στη ζωή του Ορφέα; (pic-video) Ελένη Βαΐτσου: Μπαίνει στο «Τατουάζ»; (pics) Αποκλειστικό: Ο νέος έρωτας του Αντρέα Γεωργίου! (pic-video) Φήμες για νέα αποχώρηση στο Τατουάζ (pic-video)

Τατουάζ: Η Θάλεια «κυνηγάει» ακόμα τον Ορφέα – Η Νικόλ στις βρωμοδουλειές της Μαργκώς – Τι κρύβει η Νάνσυ; – Ο Νικόλας «έπιασε» τον Χάρη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ορφέα. Η μητέρα του, η Θάλεια, λίγο καιρό πριν αποφασίσει να αυτοκτονήσει άνοιξε το στόμα της και αποκάλυψε την κρυμμένη ταυτότητα του παιδιού της σε μία γυναίκα στη φυλακή.

Αυτή αποφυλακίστηκε και μαζί με τον σύντροφό της παρακολούθησαν τον serial killer, ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία και στη συνέχεια να του αποσπάσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Στην αρχή ο Ορφέας δεν πιστεύει λέξη, όμως οι λεπτομέρειες τον βγάζουν εκτός εαυτού και αποφασίζει να υποκύψει στον εκβιασμό, ζητώντας δανεικό από συγγενείς, φίλους και γνωστούς για να μην βγουν στο φως οι αποτρόπαιες πράξεις του.

Την ίδια στιγμή, όμως, «χάνει» την Ελένη, αφού εκείνη αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Φίλιππο, το νέο συνεργάτη του Αλέξανδρου στην εταιρεία.

Τατουάζ: Έρχεται… δουλίτσα για τον Ορφέα (vids)

Την απόφαση να χωθεί βαθιά στις βρωμοδουλειές της Μαργκώς έλαβε η Νικόλ, θέλοντας να δυναμώσει την κοινωνική της θέση και παράλληλα να αυξήσει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Αυτό θα την φέρει σίγουρα σε σύγκρουση με την Άννα αλλά και την Αμαλία, αφού πρόκειται για δύο γυναίκες που είναι απέναντι στην γνωστή εφοπλίστρια του Λονδίνου και θα ήθελαν να τιμωρηθεί για ό,τι τους έκανε στο πρόσφατο – και όχι μόνο – παρελθόν.

Η Όλγα λείπει στη Λήδα, η οποία θα σοκάρει τον Αλέξανδρο και την Άννα, με την αποκάλυψή της πως γνώριζε πολύ καλά τον Παντελή Βασιλείου και από ό,τι φαίνεται του είχε μεγάλη αδυναμία!

Δεύτερη ατυχία για τον Νικόλα και το ραντεβού που κανόνισε με την Αθηνά στο ίδιο εστιατόριο που είχε κανονιστεί το πρώτο και τελικά δεν κατάφερε να πάει λόγω της ισχυρής ημικρανίας που αισθανόταν.

Η κοπέλα αναγκάζεται να ακολουθήσει τον Σέκερη σε επιτήρηση της αστυνομίας, καθώς ένας ληστής κρατούσε ως όμηρο έναν άνθρωπο σε πρατήριο βενζίνης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή αστυνόμος να μην μπορεί να πάει να βρει τον γοητευτικό δημοσιογράφο.

Ο Νικόλας, ωστόσο, ανακαλύπτει πως ο Χάρης του λέει ψέματα, αφού τον είχε στείλει σε αποστολή για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, εκείνος περνούσε την ώρα του σε καφετέρια μέχρι να έρθει η στιγμή να πάει να συναντήσει τον συνεργάτη του…

Ένα μεγάλο μυστικό φαίνεται πως κρύβει η Νάνσυ, η κοπέλα που «τραβιέται» ο γιος του Σέκερη, ο Αντρέας (που στην πραγματικότητα είναι ο Άλκης), αφού ένας μυστήριος άντρας την παρακολουθεί και την τραβάει μέσα στη μέση του δρόμου για να μιλήσουν.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Νικόλας εκτάκτως στο νοσοκομείο! (vids)
Αποκλειστικό: Τι είπε η Νικολούλη όταν είδε τον δολοφόνο του Τατουάζ
Τατουάζ: Backstage από την επίσημη φωτογράφιση των ηθοποιών της σειράς
Τατουάζ: Νέα γυναίκα στη ζωή του Ορφέα; (pic-video)
Ελένη Βαΐτσου: Μπαίνει στο «Τατουάζ»; (pics)
Αποκλειστικό: Ο νέος έρωτας του Αντρέα Γεωργίου! (pic-video)
Φήμες για νέα αποχώρηση στο Τατουάζ (pic-video)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY