Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Μία γυναίκα εκβιάζει τον Ορφέα! – Ο Στέφανος χάνει την Αλκυόνη! – Η πρό(σ)κληση της Μαργκώς στη Νικόλ – Ο Άλεξ κάνει τσακωτή την Ελένη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Μία γυναίκα εκβιάζει τον Ορφέα! – Ο Στέφανος χάνει την Αλκυόνη! – Η πρό(σ)κληση της Μαργκώς στη Νικόλ – Ο Άλεξ κάνει τσακωτή την Ελένη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Μία άγνωστη συμμορία φαίνεται πως έχει ανακαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό του Ορφέα.

Δύο ή και περισσότερα άτομα γνωρίζουν πως ο Ορφέας είναι ο serial killer, ο οποίος «ξεκάνει» άπιστες γυναίκες ως αποτέλεσμα του παιδικού τραύματος που βίωσε όταν η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του για να ζήσει με τον εραστή της.

Ο Ορφέας ήθελε να συγχωρέσει τη μητέρα του πηγαίνοντας στο νεκροταφείο, όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι παρακολουθούν κάθε του κίνηση και γνωρίζουν μέχρι το κινητό του τηλέφωνο ζητώντας του ραντεβού ξανά στο ίδιο σημείο.

Εκεί κάνει την εμφάνισή της μία περίεργη γυναίκα, η οποία εκβιάζει τον Ορφέα και του ζητάει 100 χιλιάδες ευρώ για να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του στην αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη δείχνει να γοητεύεται από τον Φίλιππο που πλέον συνεργάζεται με τον αδερφό της και προθυμοποιείται να του βρει σπίτι για να μείνει και εκείνος στην Αίγινα. Τους κάνεις… τσακωτούς όμως ο Αλέξανδρος που είναι με την Άννα, με την κοπέλα να δείχνει να τα χάνει με τη συνάντησή τους.

Μία ακόμη βρομοδουλειά φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Μαργκώ στη Νικόλ, στην οποία δείχνει πως έχει περισσότερη εμπιστοσύνη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Η νεαρή δικηγόρος ανακαλύπτει πως η ισχυρή γυναίκα της ναυτιλίας στο Λονδίνο έχει κάποια πάρε-δώσε με τον γιο του κάπτεν Μάθιου, χωρίς να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως της είχε ισχυριστεί.

Και τότε έρχεται η πρόσκληση της Μαργκώς στη Νικόλ να πάει στο σπίτι της, χωρίς τα προσωπικά της αντικείμενα για να της αποκαλύψει προφανώς κάτι που δεν γνωρίζει…

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Στέφανος.

Μετά την φυλάκιση της Όλγας για την δολοφονία του Παντελή Βασιλείου και τον αγώνα που δίνει για την αποφυλάκισή της, ο Βολιώτης επιχειρηματίας δέχεται μία κλήση από την Ελπίδα που του αποκαλύπτει πως έχει σχέση με κάποιον άλλον άντρα και σκέφτεται να φύγουν στο εξωτερικό.

Όμως μαζί της θα πάρει και την Αλκυόνη, μία κίνηση που καταρρακώνει τον Στέφανο που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην νέα αντιδραστική κίνηση της μητέρας του παιδιού του αδερφού του.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Σοβαρό ατύχημα για τον Τόνυ – Αναστατωμένη η Τατιάνα! (video)
Αποκλειστικό: Τι είπε η Νικολούλη όταν είδε τον δολοφόνο του Τατουάζ
Τατουάζ: Backstage από την επίσημη φωτογράφιση των ηθοποιών της σειράς
Τατουάζ: Νέα γυναίκα στη ζωή του Ορφέα; (pic-video)
Ελένη Βαΐτσου: Μπαίνει στο «Τατουάζ»; (pics)
Αποκλειστικό: Ο νέος έρωτας του Αντρέα Γεωργίου! (pic-video)
Φήμες για νέα αποχώρηση στο Τατουάζ (pic-video)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY