Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η είδηση που σόκαρε την Τατιάνα – Ο Ορφέας ξανά εκτός ελέγχου – Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» του Τόνυ – Ο Στέφανος χωρίζει οριστικά την Νικόλ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η είδηση που σόκαρε την Τατιάνα – Ο Ορφέας ξανά εκτός ελέγχου – Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» του Τόνυ – Ο Στέφανος χωρίζει οριστικά την Νικόλ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η κατάσταση της υγείας της Ελένης πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με τον Ορφέα και την οικογένειά της να ανησυχούν ιδιαίτερα για εκείνην.

Ο Ορφέας, έχοντας φτάσει στα όριά του, ομολογεί πως αν πεθάνει η γυναίκα του θα ευθύνεται εκείνος, προκαλώντας αναστάτωση στους γονείς και τα αδέρφια της, με τον Παύλο να απαιτεί να μάθει τι εννοούσε με αυτή τη φράση του.

Κάπως έτσι αποφασίζουν να τον στείλουν στην Αίγινα για να κάνει ένα μπάνιο, να αλλάξει ρούχα και να φέρει τα δικά τους.

Ωστόσο, με την επιστροφή του στο σπίτι που έκανε τα όνειρα για μία νέα αρχή, βυθίζεται περισσότερο στο σκοτάδι και με το που επιστρέφει στην κλινική απειλεί δίχως δισταγμό την Ξένια να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της.

Την ίδια στιγμή, η Τατιανά και η Τόνια αποφασίζουν να παγιδεύσουν τον «Γενάρη», ύστερα από την κίνησή του να πάρει τα εσώρουχα της ψυχιάτρου ως επίδειξη δύναμης σε εκείνη και την αστυνόμο.

Τατουάζ: Η Ελένη χάνει το μωρό και ο Ορφέας τη διώχνει!

Ο Στέφανος, εν τω μεταξύ, έρχεται στην Αθήνα για να πάρει την Ελπίδα στα Μετέωρα και παράλληλα να βρεθεί ξανά με την Όλγα που συμπαραστέκεται στον Αλέξανδρο για την αδερφή του. Έξω από την κλινική η Όλγα παίρνει ένα μήνυμα από τη Νικόλ, η οποία ζητάει να μάθει αν είναι με τον αγαπημένο της και εκείνη την ώρα βρίσκεται και αυτός εκεί και αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί αφάνταστα. Έτσι αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος σε ό,τι είχε ξεκινήσει με τη νεαρή δικηγόρο από το Λονδίνο.

Η Τατιάνα και ο Νικόλας έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να εξαρθρωθεί το κύκλωμα παιδική πορνογραφίας.

Η αστυνομία συλλαμβάνει όλους εκείνους που απειλούν ανήλικα κορίτσια και ο κινηματογραφιστής συνεχίζει την έρευνά του, καταφέρνοντας να φτάσει σε ένα σημαντικό για τον ίδιο πρόσωπο που ομολογεί με το αζημίωτο της αποτρόπαιες πράξεις του.

Ωστόσο, οι δυο τους θα έρθουν σε σύγκρουση, καθώς η Τατιάνα θεωρεί πως ο Νικόλας πρέπει να αποκαλύψει την ταυτότητά του στη Βέρα. Και ενώ τα πράγματα δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, μία κοπέλα δεν αντέχει και βάζει τέλος στη ζωή της, κάτι που σοκάρει την όμορφη αστυνόμο.

Ο Τόνυ, τέλος, καταφέρνει να… ξεγλιστρήσει από τις υποψίες της Μαργκώ πώς εκείνος έβαλε τους κοριούς στην τσάντα της, λέγοντας πως μπορεί να είναι μία ακόμη δουλειά του Αριστείδη, κάτι που δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα την μητέρα που όλες οι βρομοδουλειές της είναι μαζί του πλέον.

Ωστόσο, ο νεαρός εφοπλιστής προχωράει κανονικά το σχέδιό του, καθιζάνοντας την Άννα που μόνο εκείνη ξέρει τι πραγματικά ετοιμάζει, παίρνοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, δηλαδή να μην μιλάει στο σπίτι τους ή μπροστά στην Ηρώ που τώρα επέστρεψε ξανά στη ζωή του.

Και αφού βλέπει πως τα πράγματα είναι όπως πρέπει, ο Τόνυ ζητάει από την Άννα να φύγει άμεσα από την Αγγλία μαζί με την Νικόλ, ώστε να μην πληρώσει εκείνη την «έκρηξη» που θα ακολουθήσει μετά τις αποκαλύψεις που ετοιμάζεται να προβεί.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η συγκινητική αποχώρηση του Ιωσήφ (vids)
Τατουάζ: Ο Τόνυ ξεσκεπάζει τη Μαργκώ! – Όλο το σχέδιό του
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!
Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Η Ελένη πέφτει από σκάλα! – Δυσάρεστα νέα για το μωρό!
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY