Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Αφροδίτη «σχόλασε» το γάμο – Η γυναικολόγος της Ελένης στο στόχαστρο του Ορφέα – Προχωράει το σχέδιο του Νικόλα – Η Ηρώ επιστρέφει στη ζωή του Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Αφροδίτη «σχόλασε» το γάμο – Η γυναικολόγος της Ελένης στο στόχαστρο του Ορφέα – Προχωράει το σχέδιο του Νικόλα – Η Ηρώ επιστρέφει στη ζωή του Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αφροδίτη δεν ξεπέρασε ποτέ τον Άγγελο, ο οποίος αποφάσισε να δράσει λίγο πριν εκείνη ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γρηγόρη.

Τα πάνω έρχονται κάτω για την οικογένεια Μελά, η οποία δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση και τελικά η κοπέλα ανακοινώνει η ίδια στον αστυνομικό πως δεν θέλει να τον παντρευτεί.

Τεράστια ντροπή για την οικογένεια της κοπέλας αλλά και για τον γαμπρό, ο οποίος ανακοινώνει πως ο γάμος δεν θα γίνει και αποχωρεί με τους γονείς του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει έξαλλο τον Ορφέα, ο οποίος είχε προειδοποιήσει τον Άγγελο πως ό,τι κάνει να το κάνει πριν από τον γάμο και εκείνος τον αγνόησε.

Όλοι είναι προβληματισμένοι, αλλά δεν τα βάφουν και μαύρα μετά από αυτή την εξέλιξη, αφού κατανοούν πως η Αφροδίτη αγαπάει τον Άγγελο και εκείνος το ίδιο…

Τατουάζ: Η Ηρώ έρχεται και θα ανακατέψει την τράπουλα! (pics)

Ο Νικόλας προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Βέρα, η οποία είναι στο γάμο και στη συνέχεια μιλάει για τις αποκαλύψεις της Ναταλίας με την Τόνια, η οποία της εξηγεί πως δεν έχει καμία ουσία το παρελθόν αλλά το παρών σε μία σχέση.

Παράλληλα, ο περίεργος αυτός τύπος οργανώνει τη συνάντηση του Χάρη που βρίσκεται στις Σπέτσες με την Ειρήνη που έχει φυτέψει στο σπίτι κάποιων υπόπτων και καταφέρνουν να έχουν στα χέρια τους ένα υλικό που θα τους φανεί χρήσιμο στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, καταφέρνει να επικοινωνήσει με τη Βέρα και της δίνει τελεσίγραφο για τη σχέση τους αλλά και το ντοκιμαντέρ για το οποίο ετοιμάζονται, όμως η στάση της έμπειρης χορογράφου τον κάνει έξαλλο και αποφασίζει να δώσει τέλος και στα δύο!

Η Μαρίνα πάει στο σπίτι του Αλέξανδρου το βράδυ μετά την ματαίωση του γάμου, ώστε να περάσει ευχάριστα η ώρα της με τον σύντροφό της και την Όλγα.

Ωστόσο, από τη μία τα μηνύματα του Άλεξ με την Άννα, από την άλλη η κατάσταση με την αδερφή της χαλάνε τα πάντα.

Η κοπέλα δεν μιλάει, ούτε καν στον Στέφανο που την προσεγγίζει και προσπαθεί να την ξεκλειδώσει και φαίνεται πως κρύβει πολύ καλά ένα μεγάλο μυστικό.

Ο Τόνυ περνάει τις τελευταίες στιγμές του με την Τατιάνα στην Αθήνα, προτού επιστρέψει στο Λονδίνο.

Προχωρώντας τις διαδικασίες για το δικαστήριο για τους ενόχους του θανάτου του πατέρα του, αλλά κανονίζοντας και άλλες δουλειές, φτάνει η στιγμή να συναντηθεί με την Τατιάνα.

Η όμορφη αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο γοητευτικός εφοπλιστής δεν της είπε όλη την αλήθεια για το σπίτι που αγόρασε, καθώς το έχει γράψει στο όνομα του Ιωσήφ.

Αυτό, όμως, κρύβει κινδύνους όπως είπε η Τατιάνα, αφού αν πάθει κάτι ο Ιωσήφ το σπίτι θα περάσει στην οικογένειά του και δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα για να το πάρουν πίσω.

Ο Τόνυ εντυπωσιάζεται από το μυαλό της συντρόφου του, ενώ περνούν το βράδυ τους μιλώντας και εκείνος επιστρέφει τα ξημερώματα στην Αγγλία.

Αφού μιλήσει με την Άννα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο με την Τατιάνα, πηγαίνει στο γραφείο και αποκαλύπτει στη μητέρα του τις διαθέσεις του για τον Αριστείδη αλλά και την υπόθεση του πατέρα του και προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στη Μαργκώ.

Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα συνεχίζει τις έρευνες για την απόπειρα απαγωγής του Τόνυ, φτάνοντας πολύ κοντά στον κύριο ύποπτο. Τελικά κατορθώνουν να εντοπίσουν τον άνθρωπο που πήγε να απαγάγει τον σύντροφό της και τελικά κάνουν έφοδο στο σπίτι που κρύβεται, περιμένοντας να δούμε αν θα ανοίξει το στόμα του και αν θα κατονομάσει τα αφεντικά του.

Ο Ορφέας, από την πλευρά του, είναι έξαλλος με την ματαίωση του γάμου της Αφροδίτης και το γεγονός πως όλο το νησί θα συζητάει για εκείνους τις επόμενες μέρες.

Για να μην ξεσπάσει στην Ελένη, φεύγει και τρέχει ξανά στο δρόμο, με τους φόνους που έχει διαπράξει το τελευταίο διάστημα να περνούν ξανά από το μυαλό του.

Την επόμενη μέρα πηγαίνει στην Αθήνα και συναντάει τυχαία τη γυναικολόγο της συζύγου του, η οποία είναι με άλλον άντρα και αυτός της αποκαλύπτει πως είναι ο πραγματικός σύζυγός της, κάτι που τον βγάζει εκτός εαυτού και μπαίνει στο στόχαστρό του.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Έτσι θα υποψιαστεί η Ελένη τον Ορφέα για τη δολοφονία (vids)
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!
Τατουάζ: Ο Ορφέας θα στήσει παγίδα στην Άννα! (vids)
Απρόβλεπτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Άγγελο – «Σχολάει» ο γάμος με τον Γρηγόρη;
Εβελίνα Παπούλια: «Έρχονται εκπλήξεις και πολλές ανατροπές στο Τατουάζ»
Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; – Πώς θα αντιδράσει η Μαργκώ
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Επίσημο: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο Τατουάζ
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY