Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος στο κρεβάτι με την Εύα Μωραΐτη! (vids)

Από την αρχή της εμφάνισής της στο Τατουάζ η Εύα Μωραΐτη (Τατιάνα Μελίδου) δείχνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον της για τον Αλέξανδρο (Στέφανο Μιχαήλ).

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος στο κρεβάτι με την Εύα Μωραΐτη! (vids)

Από την αρχή της εμφάνισής της στο Τατουάζ η Εύα Μωραΐτη (Τατιάνα Μελίδου) δείχνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον της για τον Αλέξανδρο (Στέφανο Μιχαήλ).

Όλα ξεκίνησαν από την γνωριμία τους, όταν ο νεαρός άντρας διεκδικούσε σε διαγωνισμό την ασφάλεια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ που έχει στην κατοχή της η αινιγματική κοκκινομάλλα.

Τατουάζ: Τραγικές στιγμές για τη Νικόλ – Η απώλεια που θα την στιγματίσει! (video)

Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν δίστασε από το πρώτο τους ραντεβού να καλέσει τον Αλέξανδρο στο σπίτι της, ενώ στη συνέχεια του πρότεινε να δει και την… ασφάλεια του εξοχικού της στο Σούνιο, ενώ τις επόμενες ημέρες τον κάλεσε και για φαγητό σε μία ταβέρνα.

Ο πρώην αστυνομικός είναι «γάτα» και αντιλαμβάνεται το φλερτ, όμως η σκέψη της Άννας που τον έχει αφήσει μετά το ψέμα που της είπε για να προστατέψει την μικρή Λήδα και την Όλγα, δεν τον αφήνει να σκεφτεί κάποιου είδους περιπέτεια με την Εύα Μωραΐτη.

Απίθανα μηνύματα στη σελίδα του «Ορφέα» στο Facebook

Στη συνέχεια, προέκυψε ο παρ’ ολίγον θανάσιμος τραυματισμός του από τα πυρά του Αυγέρη και η ιδιοκτήτρια σούπερ μάρκετ τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο προς έκπληξη της οικογένειάς του, η οποία δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Η Εύα Μωραΐτη δεν θα το βάλει κάτω και θα διεκδικήσει τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι μόνος και πληγωμένος από τα λόγια της Άννας στο νοσοκομείο.

Η πρώην σύντροφός του θα τον αφήσει και εκείνος φαίνεται πως θα αποτελέσει εύκολη «λεία» για την συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία θα τον καλέσει στο ξενοδοχείο που θα μείνει στην Αίγινα που θα βρεθεί για να τον συναντήσει!

Ο Αλέξανδρος θα αντέξει και θα κάνει έρωτα με την Εύα, όμως θα είναι μία κίνηση που αργότερα θα μετανιώσει, αφού η Άννα θα βρίσκεται στο μυαλό του και εκείνος θα ψάξει τρόπο να την κερδίσει ξανά.

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Αλέξανδρος και Άννα έρχονται κοντά – Ο Ορφέας βρήκε το νέο… θήραμά του – Ο Τόνυ ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημά» του! (vids)
Τατουάζ: Γιατί η Νικόλ δεν χωρίζει τον Ιωσήφ; (video)
Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)
Απόστολος Γκλέτσος για Τατουάζ: «Η Αμαλία θα ξυπνήσει και…» (vids)
Τατουάζ: Θα προλάβει ο Ορφέας να παντρευτεί την Ελένη;
Τατουάζ: Η Αμαλία «ξυπνάει»! – Απρόβλεπτες εξελίξεις για Θεοχάρη και Βέρα (video)
Το τραγούδι του «Τατουάζ» πάει Eurovision; – Ο Χρίστος Στυλιανού μιλάει αποκλειστικά στο alterinfo.gr
Τατουάζ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αλέξανδρου – Τι θα γίνει με την Άννα; (vids)
Τατουάζ: Οι 8 στιγμές που θα καθηλώσουν αυτή την εβδομάδα (pics)
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY