Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Εύα, και όχι ο Αυγέρης, είναι ο αρχηγός! – Τρόμος για τη Νίνα – Ο Ορφέας κάνει την… ανατροπή – Κοινό μέτωπο Αλέξανδρου με την Τατιάνα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Εύα, και όχι ο Αυγέρης, είναι ο αρχηγός! – Τρόμος για τη Νίνα – Ο Ορφέας κάνει την… ανατροπή – Κοινό μέτωπο Αλέξανδρου με την Τατιάνα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας, ενώ έχει «παγιδεύσει» τη Μαρία, τη φίλη της Ελένης, έρχεται κόντρα με τον κακό εαυτό του και τελικά κάνει την ανατροπή, αποφασίζοντας να μην την πειράξει.

Στο στόχαστρο του ψυχοπαθή δολοφόνου παραμένει η Άννα, ιδιαίτερα μετά τα λόγια που του είπε ο Αλέξανδρος για τη σχέση που έχουν πλέον και το γεγονός πως θα συνεχίσει να απατάει τον άντρα της.

Αυτό θολώνει το μυαλό του και συγκρούεται με την Ελένη, η οποία την επόμενη μέρα τον συγχωρεί και όταν οι δυο τους έχουν πάει για καφέ τον ενημερώνει για την Τόνια Βούλγαρη (τη φίλη της Βέρας) που είναι ψυχολόγος και έχει πάρει την κάρτα της.

Θα επισκεφθεί την ψυχολόγο ο Ορφέας;

Τατουάζ: Η πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η Τατιάνα, παράλληλα, έχει ένα φοβερό σχέδιο για να μπορέσει να πιάσει τον «Γενάρη». Από τη στιγμή που έχει κάνει φόνους εκτός Αθηνών ζητάει από τον Γρηγόρη να βρει όλα τα ονόματα στα ξενοδοχείο από τις περιοχές που έχει σκοτώσει γυναίκες στην επαρχία, ώστε να μπορέσει να τα διασταυρώσει και να δει αν υπάρχει κάποιο κοινό όνομα, ώστε να δουν αν είναι εκείνος ο ψυχοπαθής δολοφόνους. Πρόκειται για μία χρονοβόρο διαδικασία, αλλά είναι στη σωστή κατεύθυνση…

Η Σαμίρα είναι νεκρή και τα πρωτοπαλίκαρα του κυκλώματος trafficking ψάχνουν τρόπο να εξαφανίσουν το πτώμα της. Πίσω από τη διακίνηση γυναικών, όμως κρύβεται η Εύα! Ναι, η κοπέλα που πολιορκεί τον Αλέξανδρο είναι ο αρχηγός της σπείρας, την οποία έχει αναλάβει να εξαρθρώσει η Τατιάνα. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος ψάχνει για την άτυχη κοπέλα και μιλάει στην αστυνόμο, η οποία παρά τους κανόνες της, αποφασίζει να βοηθήσει τον νεαρό Αιγινήτη και την οικογένειά του, ώστε να επιστρέψουν το μωρό στη μητέρα του. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσαν…

Τα πράγματα, όμως, έχουν γίνει δύσκολα και για τη Νίνα. Η κοπέλα είναι αντιμέτωπη με το κύκλωμα τράφικινγκ και παίρνει τηλέφωνο τον Ιωσήφ, ζητώντας να τη βοηθήσει. Εκείνος για να μην μπλέξει σε περιπέτειες που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τη Νικόλ, της το ξεκόβει και της λέει πως η Βέρα είναι στην Ελλάδα και να απευθυνθεί σε εκείνη για να μπορέσει ξεφύγει.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος και η Άννα ζουν εξ αποστάσεως τον έρωτά τους. Οι δύο νέοι είναι αποφασισμένοι να είναι μαζί και το κάνουν με κάθε τρόπο, με την κοπέλα να βρίσκει αφορμή μετά το τηλεφώνημα στον αδερφό της να πάει στην Αίγινα και από τη στιγμή που ο Τόνυ δεν θέλει να πάει μαζί της, το πεδίο είναι ελεύθερο για εκείνη για να συναντήσει τον αγαπημένο της.

Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ δεν λέει να ξεχάσει την Τατιάνα, στην οποία τηλεφωνεί σε κάθε ευκαιρία για να μπορέσει να την κερδίσει ξανά και να μπορέσει να την ξαναδεί. Η όμορφη αστυνόμος, όμως, κρατάει γερή άμυνα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την Μαργκώ, λέγοντας ξεκάθαρα στον νεαρό εφοπλιστή πως δεν μπορούν να ζήσουν για διάφορους λόγους μαζί.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ – Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει: «Η Εύα δεν είναι αυτή που φαίνεται»!
Τατουάζ: Τι θα απογίνει τώρα το μωρό της Σαμίρα – Σε δύσκολη θέση Παύλος και Μάρθα (vids)
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Αντρέας Γεωργίου: «Σκεφτόμαστε κάτι για τον Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ»
Αντρέας Γεωργίου για Τατουάζ: «Θα έρθουν 2-3 προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση»
Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY