Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Τατιάνα ψάχνει για το «Παγώνι» – Ο Ορφέας παγιδεύει τη φίλη της Ελένης – H Μαργκώ για πρώτη φορά λυγίζει! – Ο Σάκης άφησε την Όλγα – Η Σαμίρα νεκρή (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Τατιάνα ψάχνει για το «Παγώνι» – Ο Ορφέας παγιδεύει τη φίλη της Ελένης – H Μαργκώ για πρώτη φορά λυγίζει! – Ο Σάκης άφησε την Όλγα – Η Σαμίρα νεκρή (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Νικόλ καταφέρνει να τα μπαλώσει για την Άννα στον Ιωσήφ και τον Τόνυ, οι οποίοι αποφασίζουν – ενώ εκείνη υποτίθεται πάει να βρει τη φίλη της – να το ρίξουν στο τάβλι. Την ίδια ώρα, η νεαρή χορεύτρια βρίσκεται με τον Αλέξανδρο και ζουν στιγμές πάθους και απόλυτου έρωτα στο Λονδίνο.

Η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι της και ο Τόνυ έχοντας νεύρα με το… φρενάρισμα της Τατιάνας θέλει να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του, όμως η Άννα του λέει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να κάνει έρωτα μαζί τους και το ζευγάρι συγκρούεται.

Την ίδια στιγμή, ο Άλεξ ανησυχεί μήπως η αγαπημένη του λυγίσει και κάνει ξανά κάτι με τον άντρα της, αλλά εκείνη του λέει πως είναι πολύ δύσκολο αλλά θα το παλέψει.

Αργότερα το βράδυ ακολουθεί η συνάντηση με την Νικόλ, η οποία λέει στον νεαρό Αιγινήτη πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει μετά τις βοήθειες του Τόνυ στον Θεοχάρη και εκείνος δηλώνει αποφασισμένος να περιμένει όσο καιρό κι αν χρειαστεί για να μείνουν μαζί.

Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά

Ο Ορφέας, από την πλευρά του, ξεκίνησε το κυνήγι της Μαρίας, μιας φίλης της Ελένης που είναι άπιστη στον άντρα της, και καταφέρνει να βρει στοιχεία με τα οποία θα ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Η Ελένη τηλεφωνεί στον ψυχοπαθή δολοφόνο για να τον ενημερώσει πως βρίσκεται ψυχίατρο και, μάλιστα, του έκλεισε εκείνη ραντεβού για να πάει να δώσει λύση στο πρόβλημά του. Ενώ ο Ορφέας φτάνει μέχρι την πόρτα του γιατρού, διστάζει και την τελευταία στιγμή φεύγει και το λέει στη γυναίκα του, υποστηρίζοντας πως δεν νιώθει έτοιμος ακόμα, αν και το θέλει πολύ, να κάνει μία τέτοια κίνηση. Ωστόσο, βρίσκει την Μαρία την οποία μεταφέρει σε ένα απόμερο μέρος για να ολοκληρώσει το έργο του…

Η Τατιάνα πλέον κινείται σε τέσσερα μέτωπα. Το ένα είναι η σχέση με τον Τόνυ, τον οποίο αποφεύγει λόγω της οικογενειακής κατάστασής τους, το άλλο είναι ο «Γενάρης» και τώρα στη λίστα της ήρθε να προστεθεί το «Παγώνι». Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τον άντρα που ετοιμάζεται να μπλέξει την Νίνα, ενώ φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το κύκλωμα διακίνησης γυναικών που είναι ήδη η Σαμίρα. Το τέταρτο, που προστέθηκε πρόσφατα στις αρμοδιότητές της, είναι το παρελθόν της Μαργκώς και ό,τι έκανε στην Αθηνά Στεργίου, έτσι αποφασίζει να κάνει μία χάρη σε έναν από τους δολοφόνους της για να ανοίξει το στόμα του…

Η Σαμίρα, μετά τη γέννηση του παιδιού της, το οποίο έχει αφήσει στον Παύλο και τη Μάρθα, επιστρέφει στην Αθήνα και στο κύκλωμα trafficking για να συγκεντρώσει χρήματα και να μπορέσει να πάρει ξανά πίσω το κοριτσάκι της. Δυστυχώς, μετά από μία ερωτική συνεύρεση που θα έχει με έναν άντρα θα έχει ακατάσχετη αιμορραγία και θα πεθάνει, κάτι που φυσικά αγνοεί η οικογένεια Μελά που έχει πάρει το παιδί της!

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα και για την Νίνα, η οποία θα αναγκάζεται να υποκύψει στους εκβιασμούς του αρχηγού του κυκλώματος τράφικινγκ, ο οποίος βάζει… αστυνομικούς να κάνουν ντου στο καμαρίνι της και να την εμπλέξουν για ναρκωτικά. Ένα σχέδιο για να πει «ναι» η κοπέλα στις αρρωστημένες επιθυμίες διάφορων αντρών!

Ο Τόνυ, μετά τον πάγο της Άννας, ψάχνει να βρει λύση ξανά στην κόκα. Αυτό το καταλαβαίνει η Μαργκώ, η οποία για πρώτη φορά δείχνει να λυγίζει στην πιθανότητα να χάσει τον μονάκριβο γιο της και σε ένα ξέσπασμα του εξηγεί πόσο σημαντικός είναι για εκείνη. Μία σπάνια κίνηση από την μητέρα του νεαρού εφοπλιστή, η οποία μέχρι σήμερα επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το σκληρό της πρόσωπο… Τον Τόνυ, όμως, τον καταλαβαίνει και ο Ιωσήφ με τους δύο φίλους να τσακώνονται για την κίνηση του αυτή.

Τέλος, το γεγονός πως η Όλγα δεν θέλει να προχωρήσει σε γάμο με τον Σάκη, βάζει σε σκέψεις τον γοητευτικό αστυνομικό που μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Αλέξανδρο. Λίγο αργότερα πηγαίνει στο σπίτι της κοπέλας και μαζεύει τα πράγματά του, φεύγοντας οριστικά από εκείνη…

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκάλυψε το ρόλο του στο Τατουάζ – Νέες πληροφορίες για το «μπαμ» του Alpha

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Αντρέας Γεωργίου: «Σκεφτόμαστε κάτι για τον Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ»
Αντρέας Γεωργίου για Τατουάζ: «Θα έρθουν 2-3 προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση»
Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY