Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Άννα σκοτώνει την Αμάντα! – Ένα μεγάλο μυστικό κρύβει ο Στέφανος – Ο Σάκης τα βάζει με τον Αλέξανδρο – Ο Ορφέας τα καταλαβαίνει όλα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Άννα σκοτώνει την Αμάντα! – Ένα μεγάλο μυστικό κρύβει ο Στέφανος – Ο Σάκης τα βάζει με τον Αλέξανδρο – Ο Ορφέας τα καταλαβαίνει όλα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ενώ η Άννα και ο Τόνυ είναι δεδομένο πως δεν θέλουν να είναι άλλο μαζί, ο εθισμός του νεαρού εφοπλιστή στην κόκα και οι επαφές του με την Αμάντα φέρνουν προ εκπλήξεως την γυναίκα του, η οποία λόγω ενός βραχυκυκλώματος στη σχολή επιστρέφει νωρίτερα στο σπίτι της.

Έχει προηγηθεί η συνάντησή της με την Νικόλ που την έχει ενημερώσει για τον εθισμό του Τόνυ στην κόκα.

Η Άννα βλέπει την Αμάντα στο σπίτι της και όταν εκείνη λέει πως θα φωνάξει την αστυνομία, το «βαποράκι» την απειλεί με όπλο και η Άννα με μία κίνησή της την πετάει έξω από το παράθυρο και τη σκοτώνει!

Τατουάζ: Έρχεται ο Ρίτσαρντ και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων! (video)

Ο Στέφανος και η Όλγα υπογράφουν τα χαρτιά για την ενοικίαση του μαγαζιού, όμως ο Βολιώτης επιχειρηματίας φαίνεται πως κρύβει κάποιο μυστικό που αντιλαμβάνεται ο Σάκης όταν οι δυο τους πηγαίνουν στο γυμναστήριο στα Μετέωρα.

Ο Σάκης δείχνει να δένεται με τη Λήδα σε τέτοιο βαθμό που θέλει να τη φωνάζει «μπαμπά», όμως αυτό δεν αρέσει στην Όλγα που ξέρει πως αυτό δημιουργήσει πρόβλημα και στον Αλέξανδρο. Αυτό γίνεται πιο δυνατό, όταν ο Αλέξανδρος φτάνει στα Μετέωρα και παίρνει την κόρη του στο ξενοδοχείο. Τότε ο γοητευτικός αστυνομικός λέει στη σύντροφό του πως δεν γίνεται όποτε ο Άλεξ έρχεται, να αλλάζει το πρόγραμμα της μικρής και εκείνη φαίνεται πως επηρεάζεται και τηλεφωνεί στον πατέρα του παιδιού της!

Ο Ορφέας, τέλος, μαθαίνει από την Ελένη πως είδε τον Άγγελο και την πρώην κοπέλα του, τη Δέσποινα, στο δρόμο και φαίνεται πως έχουν κάτι περισσότερο από μία απλή φιλία. Ενώ συνεχίζει τις συνεδρίες με την Τόνια, αυτό φαίνεται πως δεν αλλάζει την κατάστασή του, πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν παίρνει τα χάπια που πρέπει και πηγαίνει το βράδυ στο μαγαζί του φίλου για να τσεκάρει τι ακριβώς συμβαίνει. Εκείνος όμως είναι σφίγγα και δεν ανοίγεται στον ψυχοπαθή δολοφόνο.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πάνω-κάτω στο Τατουάζ: Η Αμάντα νεκρή! – Ο Τόνυ μπλέκει άσχημα και η Άννα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού! (video)
Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY