Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!

Στα προηγούμενα επεισόδια, μέχρι να προκύψει το θέμα του μωρού της Σαμίρα, είδαμε τον Άγγελο να ζηλεύει στο μέγιστο βαθμό την Αφροδίτη για τη σχέση της με τον Γρηγόρη.

Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!

Στα προηγούμενα επεισόδια, μέχρι να προκύψει το θέμα του μωρού της Σαμίρα, είδαμε τον Άγγελο να ζηλεύει στο μέγιστο βαθμό την Αφροδίτη για τη σχέση της με τον Γρηγόρη.

Ο Παύλος, θέλοντας να ανάψει για τα καλά τη φωτιά στον παιδικό φίλο του Αλέξανδρου για την κόρη του, έκανε λόγο πως το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον και γιατί όχι να υπάρξει και ένας γάμος, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ελένης και του Ορφέα.

Αυτό φαίνεται προκαλεί τη ζήλεια του νεαρού ταξιδιωτικού πράκτορα και συνεργάτη του μοναχογιού της οικογένειας Μελά, αλλά μέχρι εκεί…

Στα επόμενα επεισόδια της ερωτικής – αστυνομικής σειράς του Alpha θα δούμε τον Άγγελο να νιώθει έλξη για μία γυναίκα, αλλά τα πράγματα για εκείνον δυστυχώς δεν θα εξελιχθούν όπως θα τα περίμενε ο ίδιος και φυσικά όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Άγγελος, λοιπόν, πολιορκείται ερωτικά και υποκύπτει στο φλερτ της Δέσποινας, η οποία είναι μία παντρεμένη γυναίκα, η οποία όπως είναι φυσικό θα μπει στο «στόχαστρο» του Ορφέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2017/12/08/516910/main/--n26.jpg

Ο Άγγελος βρίσκεται ερωτικά με την Δέσποινα, ο Ορφέας αγνοεί την παρουσία του στο σπίτι της, μπαίνει μέσα και την σκοτώνει. Όταν συνειδητοποιεί ότι ο Άγγελος είναι στο σπίτι τρελαίνεται…

Ο Άγγελος το σκάει πανικόβλητος μόλις αντικρίζει το πτώμα της Δέσποινας, αγνοώντας πως σε απόσταση αναπνοής κρύβεται ο εκτελεστής της.

Στο μεταξύ ο Άγγελος, εμπιστεύεται στον Ορφέα τα πάντα για τον εφιάλτη που περνάει, φοβούμενος μήπως τον συλλάβουν για τον φόνο της Δέσποινας και ο φίλος του επιχειρεί να τον καθησυχάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ Γιώργος Αγγελόπουλος στο Τατουάζ – Αυτό είναι το τρέιλερ της σειράς
https://www.alter-info.gr/wp-content/uploads/2017/11/tatouaz-tha-prolavi-o-orfeas-na-pantrefti-tin-eleni.jpg

Ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο, όταν μια άστοχη κουβέντα της Ελένης σε συνδυασμό με το σκίτσο του άντρα που βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της Δέσποινας, οδηγούν στην σύλληψη του Άγγελου!

Η σύλληψη του Άγγελου με την κατηγορία της δολοφονίας της Δέσποινας, αναστατώνει την οικογένεια Μελά και πιο πολύ την Αφροδίτη, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του.

Η ανάκριση του Άγγελου από τον Γρηγόρη και την Τατιάνα, δεν οδηγεί πουθενά, αφού αυτός αρνείται την κατηγορία, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην ενοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤατουάζ: Το κύκλωμα σκότωσε αστυνομικό, έξαλλη η Εύα – Νέος φόνος από τον Ορφέα! – Ο Τόνυ ξεσπάει στην Τατιάνα, ενώ πέφτει πιο βαθιά στην κόκα (vids)
https://www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2017/10/a1245bd82fc477a5a8ba52c277d55615.jpg

Ο Άλεξ, που βρίσκεται στα Μετέωρα, καταλαβαίνει ότι η Άννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο και οι εξελίξεις της σύλληψης του Άγγελου, τον οδηγούν να επιστρέψει αμέσως στην Αίγινα.

Ο Άγγελος, κλεισμένος στο κρατητήριο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι τύψεις οδηγούν τον Ορφέα να χάσει την ψυχραιμία του και να οδηγηθεί σε σπασμωδικές κινήσεις, επικίνδυνες να βγάλουν στο φως τη σκοτεινή του πλευρά. https://www.alter-info.gr/wp-content/uploads/2017/10/orfeas-tatouaz.jpg

Ο Ορφέας νιώθει πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έτυχε στον Άγγελο και κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα. Στο μεταξύ, ο Άγγελος βρίσκεται σε φριχτή κατάσταση, αλλά έχει όλη την οικογένεια Μελά να του συμπαραστέκεται.

Ο Αλέξανδρος αγωνιά για τον Άγγελο… Ο Ορφέας αρρωσταίνει και μέσα στο παραλήρημα του πυρετού του κινδυνεύει ν’ αποκαλύψει την ταυτότητα του ως δολοφόνος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY