Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Όλγα & Σάκης διαφωνούν για τον Στέφανο – Η Τατιάνα στο Λονδίνο για τον Τόνυ! – Η Αμαλία κινδυνεύει! – Πυροβολισμός στο σπίτι του Άλεξ! (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τατουάζ: Όλγα & Σάκης διαφωνούν για τον Στέφανο – Η Τατιάνα στο Λονδίνο για τον Τόνυ! – Η Αμαλία κινδυνεύει! – Πυροβολισμός στο σπίτι του Άλεξ! (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια 107 + 108

Η Αμαλία θυμώνει με την πρωτοβουλία της Έμιλυ, να μεταφέρει στην Τατιάνα όσα έχει καταγράψει εκείνη στο κασετοφωνάκι της και που αφορά στην εφοπλιστική εταιρεία. Ο Παύλος και η Μάρθα κάνουν την αίτηση αναδοχής του μωρού της Σαμίρα.

Ο Μαζαράκης αφήνεται ελεύθερος, αφού δεν υπάρχουν εναντίον του στοιχεία για συμμετοχή στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Παρά την επιμονή της Τόνιας, η Βέρα αντιδρά αρνητικά να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση. Ο Θεοχάρης δυσκολεύεται να ξεχρεώσει τον Τόνυ, γεγονός που αναστατώνει την Άννα… ενώ ο Αλέξανδρος την περιμένει στην Αίγινα…

Η επιμονή του Σάκη, να νοικιάσει η Όλγα το μαγαζί της στον Στέφανο, τους δημιουργεί νέο τσακωμό. Η Εύα, έρχεται σπίτι του Αλέξανδρου, έχοντας να του κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!

Ο Αλέξανδρος αποδέχεται την πρόταση της Εύας χωρίς να ξέρει ότι είναι παγίδα. Η Αμαλία δίνει στην Τατιάνα όλες τις πληροφορίες που θυμάται για την εταιρεία της Μαργκώ και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Αμαλία κινδυνεύει.

Ο Άγης με τα καμώματα του κάνει έξαλλη την Μάρθα, ενώ ο Σάκης πείθει την Όλγα να νοικιάσει το μαγαζί στον Στέφανο. Ο Αλέξανδρος με πολύ δυσκολία δέχεται μια ακόμα αναβολή στον χωρισμό της Άννας και του Τόνυ. Ταυτόχρονα ο Τόνυ πολιορκεί ερωτικά την Τατιάνα.

Ο Αλέξανδρος, επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή.

Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!

Δείτε τα τρέιλερ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY