Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τάκης Γιαννούτσος: «Ο Eros Ramazzotti ήταν ερωτευμένος με τη Ρούλα Κορομηλά. Ο Σαρτίνι ζήλευε»

Όσα είπε για την εποχή που ήταν βοηθός αρχισυντάκτη στο «Μπράβο Ρούλα».

Τάκης Γιαννούτσος: «Ο Eros Ramazzotti ήταν ερωτευμένος με τη Ρούλα Κορομηλά. Ο Σαρτίνι ζήλευε»

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, ραδιοφωνικό «δίδυμο» και παρουσιαστές της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, μίλησαν στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Το «Μπράβο» και η Ρούλα Κορομηλά

«Τον τίτλο τον σκέφτηκαν στην ΕΡΤ. Στην αρχή δεν μας άρεσε. Είναι το πιο ωραίο concept που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Πολλές φορές μας είχαν κάνει προτάσεις που δεν ταιριάζανε σε μας. Η κλασική ήταν να κάνουμε τους γέρους του Μάπετ Σόου. Με το “Νύχτα θα φύγουμε” στον ΑΝΤ1 φύγαμε νύχτα. Πέσαμε σε μια εποχή όπου υπήρχαν ιστορικές κόντρες και η εκπομπή μας έπεσε θύμα αυτής της κόντρας. Η εκπομπή είχε κατατεθεί για να είναι όπως αυτή που θα έκανε ο Κανάκης με τους “Ράδιο Αρβύλα”. Το ξέραμε ότι θα τελειώσει και γι’ αυτό δώσαμε αυτόν τον τίτλο» είπε.

Ο Τάκης Γιαννούτσος αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Περρής ήταν ο πρώτος του αρχισυντάκτης στο «Μπράβο Ρούλα». «Έτσι ξεκίνησα, ήμουν βοηθός του Βαγγέλη».

Από την εποχή του «Μπράβο» θυμήθηκε την επίσκεψη του Eros Ramazzotti στο γύρισμα της Σύρου. «Ήταν ερωτευμένος με τη Ρούλα. Τότε ήταν με τον Σαρτίνι. Ήταν κούκλα η Ρούλα, στα πολύ πάνω της. Μου το ‘πε η Ρούλα. Ότι της έστελνε γράμματα από την Ιταλία. Ο Σαρτίνι ζήλευε, λογικό ήταν», είπε.

23 χρόνια ραδιοφωνικό δίδυμο
«Είμαστε 23 χρόνια μαζί στο ραδιόφωνο. Αυτό είναι γάμος! Γίναμε και κουμπάροι. Μέσα σε 23 χρόνια έχουμε περάσει πολλά χωρισμοί, θάνατοι τραυματισμοί» είπαν.

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης αποκάλυψε ότι ο Τάκης είχε τραυματιστεί σοβαρά με τη μηχανή και έμεινε 10 μέρες στην εντατική. «Την πρώτη μέρα που ήταν στην εντατική πήγα να τον δω και δεν το ξέρει, με έπιασαν τα κλάματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δούκισσα Νομικού: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει μετά από 3 χρόνια τηλεοπτικής αποχής

Ηλίας Βρεττός: Η άγνωστη αποκάλυψη για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY