Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ο σοκαριστικός τραυματισμός της Ασημίνας

«Πάγωσαν» οι παίκτες των δυο ομάδων.

Survivor: Ο σοκαριστικός τραυματισμός της Ασημίνας

Αγώνισμα με έπαθλο φαγητού απόψε στο Survivor και στη γυναικεία αναμέτρηση οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν αυτήν τη σημαντική νίκη.

Η Ασημίνα μπήκε μπήκε στο νερό και ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους καθώς χτύπησε αρκετά στο γόνατό της. Οι παίκτες «πάγωσαν» βλέποντας την απόγνωσή της κι ο Γιώργος Κατσαούνης έσπευσε να την κουβαλήσει μέχρι την παραλία.

Οι γιατροί της παραγωγής κατέφθασαν κι έβαλαν πάγο στο πόδι της κι όπως της μετέφεραν δεν πρέπει να είναι σοβαρός ο τραυματισμός της.

Παρόλα αυτά η Ασημίνα έμεινε εκτός παιχνιδιού για να εξετάσουν καλύτερα την κατάστασή της.

Survivor: Εκτός η Βρισηίδα Ανδριώτου – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Εκτός αγωνίσματος βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία στο νέο επεισόδιο του Survivor απουσίαζε από την παραλία με τους διάσημους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε Μαχητές και Διάσημους προκειμένου να ανακοινώσει το νέο αγώνισμα επάθλου λίγο πριν το συμβούλιο αλλά και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor.

«Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως η Βρισηίδα έχει μεταφερθεί στην κλινική γιατί ένιωσε μια αδιαθεσία χθες», ενημέρωσε τους παίκτες ο Γιώργος Λιανός χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες για τα νεότερα της υγείας της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY