Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγεί τι του συνέβη: «Δεν έπεσα, δε λιποθύμησα»

Η ανακοίνωση του Λάκη Λαζόπουλου που ξεκαθαρίζει για τον τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι του

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγεί τι του συνέβη: «Δεν έπεσα, δε λιποθύμησα»

Με μια ξεχωριστή ανακοίνωση, που έστειλε στα ΜΜΕ, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ενημέρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος τι δε συνέβη, αλλά και τι συνέβη και οδηγήθηκε τελικά στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν είχε κανένα λιποθυμικό επεισόδιο, απλά είχε μια τυχαία συνάντηση με το κούφωμα της πόρτας, αργά τη νύχτα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανησύχησαν για μένα. Δεύτερον, να ενημερώσω τι δε συνέβη. Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα, δεν έπαθα υπο-οξυγόνωση, υπεροξυγόνωση ή οξυγονοκόλληση. Απλά συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού, αργά την νύχτα. Συμβαίνουν αυτά. Με πλήρεις τις αισθήσεις τηλεφώνησα στο νοσοκομείο και συναντήθηκα με το ασθενοφόρο στον δρόμο, γιατί από το άγχος μου να φτάσω στο νοσοκομείο είχα ξεκινήσει από μόνος μου.

Ευχαριστώ τους γιατρούς μου εκεί, τον κ. Πολιτάκη, τους γιατρούς που δεν είδα ενώ μου κάναν τα ράμματα, τον κύριο Καρταπάνη που είναι η ψυχή του νοσοκομείου, καθώς και όλο το προσωπικό για τη φροντίδα που είχα. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!

Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχω πάθει κάτι σοβαρό, θυμάμαι ακόμα ότι ζω σε μια σταθερή χώρα, ότι ακόμα έχουμε Νέα Δημοκρατία , ότι η αντιπολίτευση κοιμάται όρθια και Τρίτη 28 Μαΐου θα σας δω στο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ, στο CHRISTMAS THEATER γιατί σας πεθύμησα» αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY