Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζει για το περσινό περιστατικό

Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με όσα ειπώθηκαν πέρυσι για εκείνη στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζει για το περσινό περιστατικό

Η χθεσινή αναστάτωση στο συμβούλιο του νησιού, κατά την οποία ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε τη Σοφιάννα Αβραμάκη και την Πελαγία Καζολέα ότι κλέβουν προμήθειες, ξύπνησε μνήμες στην Κάτια Ταραμπάνκο.

Η παίκτρια είχε βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση με τα κορίτσια στον προηγούμενο κύκλο του “Survivor”, και θέλησε τώρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικότερα, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε στην κάμερα: “Το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένα τεράστιο de ja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor . Ήταν σαν να έβλεπα το δικό μου το Survivor τη δικιά μου φουρνιά, και με έπιασε εν παρά πολύ άσχημο συναίσθημα καταπίεσης, θυμού και απογοήτευσης. Επειδή υπήρχαν φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελα τους θέλω να πιστεύω σχολιάζανε “Μπαίνει η κλέφτρα, προσέξτε θα κλέψει το ρύζι, θα κλέψει το λάδι”.

Αρχικά χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία να κλείσω έναν κύκλο. Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι δεν βρέθηκε ποτέ στην κατοχή μου ούτε στον χώρο που έμενα. Το καταπληκτικό αυτό ρύζι, που για αστείο πρόκειται, δεν το ακούμπησα ποτέ. Δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου όσο και να μην τους συμπαθούσα. Δεν είναι αυτή η διαπαιδαγώγησή μου.

Η παραγωγή είναι έξυπνη, αν ήμουν κλέφτρα δεν θα με άφηνε να μπω. Ταυτίστηκα πολύ με τα κορίτσια δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Εγώ ξέρω ότι όταν πείνας παρά πολύ θολώνει ο εγκέφαλός σου. Η λέξη κλέφτρα πρέπει να ακολουθείται με 100% σιγουριά”.




Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας «κατακεραυνώνει» την Κάτια Ταραμπάνκο για τα περσινά

Απόλυτος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας για την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor σε σχέση με όσα είπε χθες στο Συμβούλιο του νησιού και που φάνηκαν ως υπεράσπιση των συμπαικτριών του.

«Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνά κανείς πέρυσι πως η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό, που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα αντιμέτωπη απέναντί της.

Σαφώς υπάρχουν κι αποδείξεις, σαφώς επτά άτομα από την ομάδα μου δεν είμαστε τρελοί, σαφώς και περιμέναμε τόσο καιρό να το επιβεβαιώσουν όλοι ξεχωριστά και μόνοι του ο καθένας. Σαφώς αυτό που έγινε χθες, ήταν θέμα χρόνου να γίνει γιατί όλοι το ξέραμε. Μόλις συνειδητοποίησαν πως όλη η ομάδα ήξερε τι έκαναν οι τρεις τους τόσο καιρό, αμέσως το γύρισαν χθες»




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY