Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει για τη συνάντηση με τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε για την κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη, γνωστοποιώντας και τη συνάντησή τους στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος.

Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει για τη συνάντηση με τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (20/11) μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, ο Σταμάτης Γαρδέλης εδώ και μερικές ημέρες νοσηλεύεται στη ψυχιατρική κλινική «Δαφνί».

Σήμερα το μεσημέρι (21/11), η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «T-Live» για το εν λόγω θέμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε τη συνάντηση που είχε μαζί τον ηθοποιό προαύλιο χώρο του της ψυχιατρικής κλινικής.

Όσα αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha

«Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας. Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί. Κι όπως είμαι στον προαύλιο χώρο στο Δαφνί, βλέπω έναν κύριο που τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στη Α’ ψυχιατρική κλινική. Ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

«Ο Γαρδέλης ήταν καλά. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε. Μου είπε “Σάσα, είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί”» πρόσθεσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY