Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ανδρομάχη: Ευχήθηκε δημόσια στον Γιώργο Λιβάνη για τα γενέθλιά του, μετά τις φήμες περί σχέσης

Η Ανδρομάχη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό στιγμιότυπο.

Ανδρομάχη: Ευχήθηκε δημόσια στον Γιώργο Λιβάνη για τα γενέθλιά του, μετά τις φήμες περί σχέσης

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση πως η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz!

Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες ουδέποτε επιβεβαίωσαν ή διέψευσαν τις φήμες περί σχέσης, ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Λιβάνη, η Ανδρομάχη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό στιγμιότυπο και του ευχήθηκε δημόσια γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί, με εκείνη να σημειώνει: «Χρόνια πολλά Τσιικ».

Η αλήθεια είναι πως και οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες διανύουν μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά τους και έχουν αφοσιωθεί στη δουλειά τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξελιχθούν κι άλλο και να μην απογοητεύσουν τους θαυμαστές τους με τις επιλογές τους.

Ποιος είπε, όμως, ότι δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή; Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη έχουν αποφύγει να απαντήσουν ξεκάθαρα για τη σχέση που τους συνδέει – αν είναι φιλική ή ερωτική – κάνοντας κατανοητό πως επιθυμούν να διαχωρίσουν τα προσωπική ζωή από την επαγγελματική.

Να θυμίσουμε πάντως, ότι πριν από περίπου έναν μήνα που η Ανδρομάχη είχε γενέθλια, ο Γιώργος Λιβάνης της είχε τραγουδήσει το κλασικό τραγούδι γενεθλίων για να σβήσει την τούρτα της, ενώ είχε ακολουθήσει μια κοινή φωτογραφία τους μέσα από το αυτοκίνητο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY