Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Σάκης Κατσούλης: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος…»

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του Happy Day από το νέο του κατάστημα!

Σάκης Κατσούλης: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος…»

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την εκλογή του, για το Survivor, τους παλιούς παίκτες και τη σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αναφερόμενος στην εκλογή του, είπε:

«Εκλέχτηκα στις περιφερειακές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά, πήρα περίπου 6.500 ψήφους. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί ο κόσμος δείχνει ότι με έχει αγαπήσει και με στηρίζει, είναι ένας αντικειμενικός αριθμός που δεν είναι λόγια του αέρα».

Για το Survivor, τους παλιούς παίκτες και τα χρηματικά ποσά, σχολίασε:

«Δεν δέχτηκα πρόταση για αυτό το Survivor, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το κύκλο του ριάλιτι. Έχω συμμετάσχει σε δύο και έχω καταφέρει να κερδίσω και τα δύο έπαθλα μέσα σε τρεις χρονιές. Πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα πλέον».

«Δεν μπορώ να πω κάτι που μπήκε η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς, ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Η Κατερίνα πέρυσι έφυγε με περίεργο τρόπο από το Survivor και μπήκε να αποδείξει κάτι άλλο. Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας Αλέξης Παππάς και πραγματικά ανυπομονώ να τον δω, είναι ρόλος!».

«Δεν μπορώ να κρίνω για το εβδομαδιαίο χρηματικό ποσό γιατί δεν συζήτησα ποτέ με την παραγωγή φέτος. Πέρυσι δεν ζήτησα παραπάνω χρηματικό ποσό γιατί ήταν ήδη υπέρ αρκετά για την εποχή μας. Τα περυσινά χρήματα που έπαιρνα και εγώ ήταν πέντε χιλιάδες ευρώ».

Επίσης μίλησε για την σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τι είπε:

«Το παιδί μας με τη Μαριαλένα δεν προγραμματίζεται είναι κάτι το οποίο έρχεται. Νομίζω είμαστε και οι δυο έτοιμη να κάνουμε αυτό το βήμα. Για το γάμο πρώτα πρέπει να κάνω πρόταση γάμου, όταν την κάνω θα τη δείτε δεν μπορώ ακόμα να αποκαλύψω. Εγώ είμαι ρομαντικός και η Μαριαλένα είναι δυναμική όποτε πρέπει να βρω κάτι στη μέση».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY