Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η νέα ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλιά

Νέα ολόσωμη φωτογραφία της εγκυμονούσας ηθοποιού.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η νέα ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλιά

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς» περιμένει το πρώτο της παιδί από την σχέση της με τον Νίκο Ράικο.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγο καιρό στο περιοδικό BEAUTE.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου» ήταν τα λόγια της Αντιγόνης Κουλουκάκου που δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Μέχρι στιγμής, η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει καταφέρει να διαφυλάξει στο έπακρο αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει, αφού μόνο μια φορά έχει αναρτήσει φωτογραφία στην οποία την είχαμε δει να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά. Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης 4/1 αποφάσισε να δημοσιεύσει δυο ακόμη στιγμιότυπα στα οποία μας δείχνει την κοιλιά της, στα οποία η χαρά γι’ αυτή τη νέα ζωή που πρόκειται να έρθει στον κόσμο είναι εμφανής.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY