Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Power Of Love: Τα κορίτσια απέκλεισαν τον Γιάννη Κοπιδάκη από το κόκκινο δωμάτιο!

Η Ρένια διεκδικεί τον Αντώνη αλλά ο Παύλος την... καρφώνει

Power Of Love: Τα κορίτσια απέκλεισαν τον Γιάννη Κοπιδάκη από το κόκκινο δωμάτιο!

Η Ρένια διεκδικεί τον Αντώνη αλλά ο Παύλος την… καρφώνει

Ένα μικρό… μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι με πρωταγωνιστές τη Ρένια Τσακίρη, τον Αντώνη Χρόνη και τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Ενώ η Ρένια και ο Παύλος είχαν έρθει κοντά, εκείνη είχε δείξει από την αρχή το ενδιαφέρον της για τον Αντώνη ενώ εκείνος ήθελε να γνωρίσει καλύτερα μία άλλη κοπέλα. Τελικά, όμως, η Ρένια αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου τον Αντώνη, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με εκείνη και τον Παύλο.

Μάλιστα, χθες η Ρένια έπιασε τον Αντώνη και του είπε ότι τον σκέφτεται ενώ μόλις λίγες ώρες αργότερα, άκουσε τον Παύλο να του λέει σε μία κατ’ ιδίαν συζήτησή τους πως η Ρένια του εκμυστηρεύτηκε πως βλέπει τον Αντώνη μόνο φιλικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Τα κορίτσια απέκλεισαν τον Γιάννη Κοπιδάκη από το κόκκινο δωμάτιο

Σε ψηφοφορία που έγινε στο σπίτι των κοριτσιών ο Γιάννης Κοπιδάκης αποκλείστηκε από το κόκκινο δωμάτιο όπου πηγαίνουν τα wannabe ζευγάρια προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα.

Η Αργυρώ ήταν από τις πρώτες που ψήφισαν τον Γιάννη να μην έχει το δικαίωμα να πάει στο κόκκινο δωμάτιο ενώ ακολούθησαν άλλες τέσσερις ψήφοι ενώ δύο είχε και ο Φίλιππος.

Ο Γιάννης άκουσε την απόφαση των κοριτσιών και ενώ δεν ήθελε να δείξει τη στενοχώρια του, η Μαρία τόνισε πως φαίνεται η κακή ψυχολογική του κατάσταση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο…

Η Μπακοδήμου… έλιωσε στο γέλιο! Τι συνέβη;

Μία δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες στο σπίτι του Power of Love 2 κατέληξε με πολύ γέλιο και κέφι.

Οι παίκτες κλήθηκαν σε ζευγάρια να περπατήσουν μεταμφιεσμένοι πάνω σε πασαρέλα και μάλιστα υπήρχε και κριτική επιτροπή η οποία και βαθμολογούσε την κάθε εμφάνιση.

Η στιγμή που η Μαρία Μπακοδήμου… λύγισε από το γέλιο ήταν όταν εμφανίστηκαν ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου.

Όταν τελείωσαν την πασαρέλα, ο Γιάννης είπε στην Μπακοδήμου: «Εγώ είμαι ο Αλέξης και από εδώ η… Περιστέρα», ονόματα που παρέπεμπαν στο πρωθυπουργικό ζευγάρι μόνο που το «Περιστέρα» είχε να κάνει με τα… φτερά και πούπουλα που φορούσε στην πλάτη της η Αργυρώ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY