Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Φάγαμε ξύλο, πολλή λάσπη και πολύ ιδρώτα»

"Έχουμε φάει ξύλο στο γήπεδο. Το αθλητικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα είναι πολύ κοντά με το πολεμικό ρεπορτάζ".

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Φάγαμε ξύλο, πολλή λάσπη και πολύ ιδρώτα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Επί Τόπου» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Καλοφωτιά μίλησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο επί 10 χρόνια παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» απαντά για το αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας γύρω από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε ως αθλητικός ρεπόρτερ, ενώ θυμάται και την εμπειρία του από το Asia Express.

«Θυμάμαι τα πάντα από το αθλητικό ρεπορτάζ, έχω περάσει τα δύσκολα και τα εύκολα. Πολλή λάσπη, πολύς ιδρώτας, πολλά ταξίδια, πολλά διόδια… το αθλητικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα είναι πολύ κοντά με το πολεμικό ρεπορτάζ. Έχουμε φάει ξύλο στο γήπεδο. Γενικά οι ρεπόρτερς λούζονται πολλές… παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα γήπεδα», δηλώνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Ο Τροχός της Τύχης δεν έχει μυστικό επιτυχίας. Κάνουμε τώρα 10 σεζόν και 2.000 επεισόδια, αυτό έχει να κάνει απλά με τη χημεία του υπέροχου φορμάτ με τη δική μου ενέργεια και τη δουλειά των συνεργατών πίσω από τις κάμερες. Όλο αυτό «κουμπώνει» και φυσικά θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου για την επόμενη χρονιά», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής του Star.

«Πολλές φορές δέχομαι την ερώτηση – και σε ευχαριστώ που δεν μου την κάνεις – για το εάν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Δεν είμαι καλός για να το κάνω αυτό. Δεν είμαστε όλοι καλοί για να κάνουμε τα πάντα», παραδέχεται ο Πέτρος Πολυχρονίδης αμέσως μετά.

«Η Τζούλια Νόβα ήταν μία εξαιρετική συνεργάτιδα. Για να είπε αυτά που είπε τότε, κάποιο παράπονο θα είχε. Δεν μπορεί να ξύπνησε ένα πρωί και να της ήρθε να το πει», απαντά ο παρουσιαστής για τις δηλώσεις που έκανε πριν από καιρό η πρώην συνεργάτιδά του.

«Το Asia Express ήταν ένα πολύ απαιτητικό project, μία αξέχαστη εμπειρία που θα την έκανα ξανά και ξανά. Ήταν τόσο κακό το φαγητό στην Ασία για τα δικά μας στομάχια, που έκλεβα από την παραγωγή ταραντούλες μπάρμπεκιου για να φάω, γιατί το ρύζι με το κοτόπουλο με πείραζε», περιέγραψε κλείνοντας ο Πέτρος Πολυχρονίδης.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY