Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πέτρος Λαγούτης: «Στην Μάρθα μου έκανε εντύπωση το θράσος της. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους»

Όσα είπε για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Πέτρος Λαγούτης: «Στην Μάρθα μου έκανε εντύπωση το θράσος της. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης και μίλησε για τους γιους του, την προσωπική του ζωή αλλά και τι είναι αυτό που τον νευριάζει.

«Τα παιδιά μου, δε θέλουν να μιλάω πολύ γι’ αυτά. Ο Δημήτρης είναι γνωστό, τελειώνει το δεύτερο έτος του Εθνικού, ο Γιωργής, ο μικρός, είναι τρίτη Λυκείου φέτος, δίνει Πανελλήνιες, λέει για Πληροφορική, θα δούμε. Θα κάνει ό,τι θέλει. Υπάρχει μια πλευρά που λέει, “αχ, να έχουμε και έναν φυσιολογικό μέσα στο σπίτι”, από την άλλη και αυτό που επέλεξε ο Δημήτρης, έχει τη γοητεία του. Τα παιδιά μεγαλώσανε με δυο γονείς ηθοποιούς, στα θέατρα, τα γυρίσματα, είναι λογικό και έχει και αυτό την γοητεία του. Ξέρει πολύ καλά. Δεν εθελοτυφλεί.

Δεν πιστεύει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυο γνωστοί ηθοποιοί, πετυχημένοι, σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και σε αυτόν. Ξέρει πολύ καλά ότι έχει να αντιμετωπίσει και αυτό το έξτρα εμπόδιο, ότι είναι γιος μας και όλοι μπορεί να τον συγκρίνουν επειδή είναι γιος μας. Κάνει κάτι που του αρέσει. Η συμβουλή που δίναμε πάντα και στους δυο ήταν ότι να βρουν αυτό που τους αρέσει, αυτό που αγαπούν και τους κάνει να νιώθουν δημιουργικοί και αν το βρουν αυτό, τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Όταν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, είτε φίλος είτε σύντροφος, στη δουλειά μας αυτό είναι πλεονέκτημα, γιατί αυτομάτως γνωρίζει ο ένας τους κώδικες του άλλου. Στην Μάρθα στην αρχή μου έκανε εντύπωση η υποκριτική της δεινότητα, η προσωπικότητά της, το θράσος – με την καλή έννοια – που έβγαλε στα γυρίσματα. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους…. Έχω νευριάσει με απλούς ανθρώπους με ερωτήσεις που μου έχουν κάνει. Όταν κάποιος γίνεται αδιάκριτος και ξεπερνά τα όριά μου με νευριάζει.

Δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Το θέατρο είναι πληθυντικός, μας έλεγε στη σχολή η Μάγια Λυμπεροπούλου. Πιστεύω στις ομάδες. Δεν μπορείς να έχεις συνταγές στο θέατρο. Ένα ζητούμενο στις δουλειές που οργανώνω είναι να δημιουργούνται ομάδες ανθρώπων που οι κώδικές τους είναι κοινοί».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY