Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πανδαισία με Άρης – Λαμία, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, Μπάγερν – Ντόρτμουντ, Ρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν στο «γήπεδο» του Novasports!

Περισσότερους από 45 LIVE αγώνες από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports

Πανδαισία με Άρης – Λαμία, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, Μπάγερν – Ντόρτμουντ, Ρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν στο «γήπεδο» του Novasports!

Συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα με περισσότερους από 45 LIVE αποκλειστικούς αγώνες έρχεται να καθηλώσει κι αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές στο «γήπεδο» του Novasports!

Με Άρης – Λαμία για τα Playoffs της Stoiximan Super League, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης & ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός για τα Playouts της Stoiximan Super League με ντέρμπι κορυφής της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, με το «Der Klassiker» της Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ, με Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο στη LaLiga EA Sports και Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue1!

Tα Playoffs και τα Playouts της Stoiximan Super League επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας και οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγώνα Άρης – Λαμία (31/3, 20:30) για την 2η αγωνιστική των Playoffs και τις αναμετρήσεις Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (30/3, 15:00), ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (30/3, 19:30). Οι αγώνες θα πλαισιωθούν με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη.

Οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και από τα ευρωπαϊκά γήπεδα! Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου συνεχίζει να καθηλώνει και για την 30η αγωνιστική το ενδιαφέρον στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (31/3, 18:30) αλλά και στις αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Μπράιτον (31/3, 16:00) και Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (30/3, 22:00). Και φυσικά όλη η δραστηριότητα με τις εκπομπές Premier League Kick off και Premier League The Show με τον Άγγελο Στυλιάδη.

Στη LaLiga EA Sports δεσπόζει η μονομαχία Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (31/3, 22:00) αλλά και οι αγώνες Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας (30/3, 22:00) και Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (1/4, 22:00).

Η Bundesliga συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής και φυσικά το ενδιαφέρον κλέβει το «Der Klassiker» Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ (30/3, 19:30) ενώ η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ (30/3, 16:30).  Η Ligue 1 με το συναρπαστικό θέαμα φιλοξενεί το ντέρμπι Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (31/3, 21:45), αλλά και τους αγώνες Λιλ – Λανς (29/3, 22:00) και Μετς – Μονακό (30/3, 18:00).

Συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie της βελγικής Jupiler Pro League αλλά και στο Croky Cup, της ισπανικής LaLiga Hypermotion, της γερμανικής 2.Bundesliga, καθώς και της ιταλικής Serie B. Και φυσικά όλη η επικαιρότητα και όλη η δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την αγαπημένη εκπομπή «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο.

Οι λάτρεις του τένις θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τo τουρνουά WTA 1000 Miami Open, ενώ οι φίλοι των  μαχητικών τεχνών θα δουν το ΟΝΕ Friday Fights 57.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY