Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οδηγός Καλής Ζωής: Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλάει για τη «μάχη» της με την κατάθλιψη

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούμε συχνά – αν και πολλές φορές καταχρηστικά- τη λέξη κατάθλιψη, ωστόσο δύσκολα μιλάμε γι αυτήν όταν μας «χτυπάει την πόρτα».

Οδηγός Καλής Ζωής: Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλάει για τη «μάχη» της με την κατάθλιψη

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούμε συχνά – αν και πολλές φορές καταχρηστικά- τη λέξη κατάθλιψη, ωστόσο δύσκολα μιλάμε γι αυτήν όταν μας «χτυπάει την πόρτα». Οι μισοί περίπου άνθρωποι με κατάθλιψη παραμένουν αδιάγνωστοι και βασανίζονται χωρίς να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα.

Με τα πολλά «πρόσωπα» της κατάθλιψης ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις 09:00. Καλεσμένη στο στούντιο είναι η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μιλάει ανοιχτά για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε με τη νόσο αλλά και όλα όσα τη βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ακόμη ενδιαφέροντα θέματα: γιατί πρέπει αλλά και πώς θα καταφέρουν οι γονείς να διδάξουν την πειθαρχία στα παιδιά τους. Τα βότανα της ελληνικής φύσης και τα ευεργετικά για την υγεία ροφήματά τους, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποτελεσματικότητα των επεμβάσεων που γίνονται για την αντιμετώπιση της μυωπίας.

Τέσσερις στου δέκα Έλληνες υποφέρουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, με τους μισούς από αυτούς να μην έχουν ευρήματα όταν κάνουν γαστροσκόπηση.

«Οδηγός καλής ζωής».
Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY