Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

O Μελέτης Ηλίας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών»

Έκανε την αποκάλυψη που κάνεις δεν περίμενε!

O Μελέτης Ηλίας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών»

Καλεσμένος στο “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Μελέτης Ηλίας.

Ο γνωστός ηθοποιός συνάντησε για ακόμα μια φορά τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον καναπέ του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών.

Όταν ρωτήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το εάν έχει κάνει ποτέ κάτι περίεργο που να παραξενέψει τους γύρω του ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε: “Έχω κάνει. Δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω βέβαια. Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξιο λόγου γιατί δίνεις και λάθος παράδειγμα μετά. Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχει τύχει μια περίοδο να κάνω χρήση ναρκωτικών, το οποίο στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα της δεκαετίας 20-25 να μη δίνεις σημασία που μπορείς να φέρεις σε κίνδυνο και τον εαυτό σου και κάποιους ανθρώπους γύρω σου ”.

Πρόσθεσε μάλιστα: “Αυτό είναι κάτι που νομίζεις ότι το κάνεις ως χαβαλέ ως κάτι το οποίο το ελέγχεις, ως κάτι που μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία, αλλά μπορεί από τη μια στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς. Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό που πήγα να σκοτωθώ σε ένα τροχαίο είπα ‘τέλος’. Μαχαίρι. Ήταν μια περίοδος που πέρασε από μια άγνοια κινδύνου ένα 5μηνο-6μηνο, μπορεί και χρόνο, και μετά είπα μαχαίρι”.

“Παραδόξως, ενώ δεν συνηθίζεται να είναι, για εμένα ήταν τόσο ισχυρή και μεγάλη η απόφαση να σταματήσω που είπα ΟΚ και το έλεγχα. Το θεωρώ εύκολο, τουλάχιστον στον οργανισμό μου. Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια ειδικού. Δεν είχα περάσει αυτή τη γραμμή και το σημείο εθισμού. Ήταν καθαρά για -προσωπική ευχαρίστηση- πήγα να πω, αλλά είναι προσωπική βλακεία. Μπορείς να περάσεις και λάθος μήνυμα γιατί θα πουν ‘είδες; το έπαθε και τελικά το ξεπέρασε’, αλλά όχι, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα. Καλό θα ήταν να μην το αρχίσεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσει ο οργανισμός σου. Ανατρέχω πίσω, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και λέω ‘πω, πω Θεέ μου, Άγιο είχα’ […] Ήταν κάτι τόσο προσωπικό που το πέρναγα μόνος μου. Δεν ήταν και σε σημείο να πει κάποιος ‘κοίτα ο Μελέτης πως έχει γίνει’. Η οικογένειά μου μπορεί να το μαθαίνει και τώρα πρώτη φορά αλλά θέλω να πω ότι δεν έφτασα στο σημείο να επηρεαστεί η λειτουργικότητά μου στην καθημερινότητά μου ώστε να μπουν ψύλλοι στα αυτιά τους” παραδέχτηκε κλείνοντας.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY