Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη παντρεύονται!

Αποκάλυψε ότι παντρεύεται με την Ιωάννα Τούνη και εξήγησε γιατί αποχώρησε από την "Super Κατερίνα"

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη παντρεύονται!

Η κάμερα του “Happy Day” συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου λίγο μετά το τέλος του “Χαμογέλα και πάλι”, με το μοντέλο να μιλάει για την αποχώρηση του από τη “Super Κατερίνα”, αλλά και για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Ιωάννας Τούνη.

Αρχικά είπε: “Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση”.

Όσον αφορά την Ιωάννα Τούνη, ο σύντροφός της είπε: “Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν”.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY