Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Novasports: Ποδοσφαιρική πανδαισία με περισσότερους από 50 LIVE αγώνες στο φινάλε των προκριματικών του UEFA Euro 2024

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη των αγώνων με ειδικές εκπομπές με τον Νίκο Τζουάννη

Novasports: Ποδοσφαιρική πανδαισία με περισσότερους από 50 LIVE αγώνες στο φινάλε των προκριματικών του UEFA Euro 2024

Συναρπαστικό θέαμα με τις Εθνικές ομάδες της UEFA στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2024 έρχεται αυτό το μήνα στο γήπεδο του Novasports! Από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα με τις Εθνικές ομάδες και με τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με περισσότερες από 50 LIVE αναμετρήσεις!

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθούν οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας και συγκεκριμένα η φιλική αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία στο «Γ. Καμάρας» (ξημερώματα Σαββάτου 18/11, 01:00) καθώς και το φινάλε του ομίλου με τη Γαλλία στην OPAP Arena (ξημερώματα Τετάρτης 22/11, 01:00).

Τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταδώσουν όλους τους αγώνες και η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports με την εμπειρία και την τεχνογνωσία θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο τις αναμετρήσεις με εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες καθώς και Λεπτό προς Λεπτό την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων-σε παράλληλη ώρα διεξαγωγής- ώστε να μη χάσει κανείς στιγμή από τις δυνατές αναμετρήσεις της διοργάνωσης! Τις εκπομπή παρουσιάζει ο Νίκος Τζουάννης.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY