Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελεονώρα Μελέτη: «Το Mega Καλημέρα δεν τελείωσε με δική μου υπαιτιότητα»

«Η υποψηφιότητά μου δεν έχει να κάνει με το τέλος της εκπομπής», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: «Το Mega Καλημέρα δεν τελείωσε με δική μου υπαιτιότητα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν χθες η Ελεονώρα Μελέτη, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με την Αθηναϊδα Νέγκα. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πρόωρο φινάλε του «Mega Καλημέρα», τονίζοντας πως η εκπομπή δεν τελείωσε με δική της υπαιτιότητα.

«Την εκπομπή που έκανα την τελευταία τριετία την ευχαριστήθηκα. Παρά τις δυσκολίες της, την ευχαριστήθηκα. Όσοι κάνουμε τηλεόραση, δεν παίρνουμε ικανοποίηση μόνο από το αποτέλεσμα, παίρνουμε ικανοποίηση και από άλλα πράγματα, όπως οι συνεργασίες… Η εκπομπή τελείωσε πιο νωρίς. Κάποιοι άνθρωποι απολύθηκαν, το ξέρω. Σαφώς και έκανα κάτι γι’ αυτό, από την πρώτη στιγμή.

Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι παρουσιαστές μέχρι ένα σημείο μπορούν να κάνουν πράγματα, δεν αποφασίζουν για το σταθμό ούτε για τη διευθέτηση τέτοιων πραγμάτων. Η υποψηφιότητά μου δεν έχει να κάνει με το τέλος της εκπομπής. Η εκπομπή δεν τελείωσε με δική μου υπαιτιότητα. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και οποιοσδήποτε μέσα από τον σταθμό», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή νωρίτερα, μπορεί να οδήγησε στο να μου γίνει πρόταση για τις Ευρωεκλογές, γιατί ήμουν ελεύθερη πλέον, τουλάχιστον ως προς την παρουσία μου στον αέρα. Αν εγώ ήθελα να κατέβω υποψήφια χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκπομπή, η εκπομπή θα συνέχιζε με αντικατάσταση. Ενημερώθηκα κι εγώ μαζί με όλους τους υπόλοιπους για την ολοκλήρωση της εκπομπής».

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε επίσης: «Ήταν κάτι που είχε γίνει και πέρυσι απλά με άλλο μοντέλο, για να αφιερώσουμε χρόνο στις εθνικές εκλογές και να μην κοπεί αρκετά νωρίτερα όλη η εκπομπή, κόπηκε μια ώρα. Φέτος αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η εκπομπή γι’ αυτούς τους λόγους. Κακά τα ψέματα, αν η εκπομπή έσκιζε σε νούμερα τηλεθέασης, σαφώς και δε θα κοβόταν. Θεωρώ ότι και αυτό συνέβαλε στη λήψη της απόφασης».

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Όταν ανακοινώθηκε η διακοπή της εκπομπής, σαφώς και έκανα όλες αυτές τις κινήσεις που όφειλα να κάνω για την απορρόφηση των συνεργατών μου από άλλες εκπομπές και για να μπορέσουν να πληρωθούν κάτι παραπάνω μέχρι να βρουν άλλη δουλειά… Ήρθα σε επαφή και με άλλους τηλεοπτικούς παράγοντες και ζήτησα να βοηθηθούν τα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, κάποια ξέρω ότι έχουν απορροφηθεί και κάποια είναι στην αναμονή κάποιων ραντεβού».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY