Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μαζί τα φάγαμε – Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στον ANT1 (trailer)

Ο Στράτος Μαρκίδης συνεχίζει να δημιουργεί μεγάλες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου με την νέα του ταινία «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ».

Μαζί τα φάγαμε – Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στον ANT1 (trailer)

Ο Στράτος Μαρκίδης συνεχίζει να δημιουργεί μεγάλες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου με την νέα του ταινία «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ».

Μετά από τις ξεκαρδιστικές κωμωδίες : Ο Κλέαρχος η Μαρίνα κι ο Κοντός, Οι Γαμπροί της Ευτυχίας, Λάρισα Εμπιστευτικό, I Love Καρδίτσα, ο σκηνοθέτης δημιούργησε ένα σύγχρονο σενάριο με πολύ γέλιο!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στράτος Μαρκίδης
ΣΕΝΑΡΙΟ: Μάνος Ψιστάκης (από το θεατρικό έργο των Ν. Τσιφόρου – Π. Βασιλειαδη)
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κ.Αποστολάκης, Μ.Μάλφα, Σ.Καλυβάτσης, Α.Καφετζόπουλος, Θ.Ανδρούτσου, Δ.Μαυρόπουλος, Κ.Ευριπιώτης, Κ.Στικούδη, Σ.Νικολαίδης, Γ.Σκιαδαρέσης, Τ.Τρύπη, Γ.Γιαννόπουλος, Μ.Ιατρόπουλος.
Διεύθυσνη φωτογραφίας: Δημήτρης Αποστόλου
ΜΟΝΤΑΖ: Κώστας Φιλιούσης
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χρήστος Παπαδόπουλος – Τραγούδι: Κώστας Μακεδόνας
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: SM Productions, Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης – Καρατζόπουλος, Αντώνης Μανιάτης, Κώστας Γκουνέζος, Γιάννης Αλεξίου, Spentzos Film

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα.
Η γυναίκα του, Γκέλλυ, έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογένειάς της, πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά.
Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY