Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef: Δεν σταματούν οι μπηχτές ανάμεσα στον Διονύση και την Κωνσταντίνα

Δεν χαρίζει κάστανα η Μαρίνα στο MasterChef.

MasterChef: Δεν σταματούν οι μπηχτές ανάμεσα στον Διονύση και την Κωνσταντίνα

Νέα ομαδική δοκιμασία στο MasterChef κι οι κριτές ανακοίνωσαν τα πλεονεκτήματα που είχε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Ο μάγειρας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει από τα τέσσερα μόνο τα δύο πλεονεκτήματα: Πρώτον θα μπορούσε να επιλέξει αρχηγούς για τις ομάδες, δεύτερον να πάρει έναν διαγωνιζόμενο από την Κόκκινη ομάδα, τρίτον να επιλέξει έναν παίκτη από τις δύο ομάδες και να του δώσει λευκή ποδιά κι ασυλία και τέλος να χαρίσει στην ομάδα του 20 λεπτά παραπάνω για τη νέα δοκιμασία. Στο άκουσμα του τρίτου πλεονεκτήματος οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν γιατί ήταν κάτι καινούριο για το MasterChef.

Ωστόσο ο Τζιοβάνι επέλεξε να πάρει από την Κόκκινη ομάδα τον Αντώνη Μητρόπουλο και να χαρίσει τα 20 λεπτά για την ομάδα του. Μάλιστα ορισμένοι από την Μπλε ομάδα έμειναν άφωνοι, όταν ο Τζιοβάνι δεν επέλεξε το πλεονέκτημα της ασυλίας, με τον ίδιο να αναφέρει ότι δεν θέλει να μπλέξει με μπηχτές και «δράμα».

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι παίκτες του MasterChef, αφού η πίεση του χρόνου φέρνει αναποδιές αλλά κι εντάσεις στους πάγκους.

Μια τέτοια άτυχη στιγμή είχε κι η Λία Μακροστέργιου, που της άρπαξαν τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα, με την ίδια να είναι φανερά απογοητευμένη.

Εκείνη την στιγμή η Μαρίνα Ντεμολλάει φώναξε αν μπορεί αν βοηθήσει κάποιος την Λία αλλά στους πάγκους την κόκκινης ομάδας επικράτησε απόλυτη σιγή.

Η τελευταία με το γνωστό στυλ της χάρισε κάποιες ατάκες φωτιά για δύο συγκεκριμένους συμπαίκτες της: «Όλοι δουλειές.

Ήταν νομίζω εμφανές και από τον Γιάννη και από τον Διονύση ότι κοίταξαν το κ…ι τους. Έφτιαξαν πιάτο για να πάρουν βαθμό και δεν τους ένοιαζε τίποτα άλλο.»

Έτσι έχει μάθει, δεν έχει τα κότσια να τα πει μπροστά μου»

Η ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε στο MasterChef κι οι μάγειρες της Μπλε ομάδας έχουν πάρει την θέση τους στους πάγκους τους.

Όσο η κόκκινη ομάδα ετοιμαζόταν, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφιά» της για τα πειράγματα του Διονύση Σαρακίνη στον Αντώνη Μητρόπουλο, που μεταφέρθηκε στην Μπλε ομάδα: «Ο Διονύσης ήθελε να είναι στην μπλε ομάδα, το συζητούσε από χθες. Απλά θα πετάξει τις μπηχτές του, τα υπονοούμενά του γιατί έτσι κάνει για να ακουστεί ότι κάτι είπε, κάτι τον πείραξε κι έριξε την μπηχτή του. Έτσι έχει μάθει κι έτσι κάνει. Μόνο αυτό μπορεί γιατί δεν έχει τα κότσια να κάνει κάτι άλλο όπως π.χ. να πιάσει εμένα και να μου πει όσα λέει πίσω από την πλάτη μου μπροστά μου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Ο Άλκης εμφανίζεται μπροστά στον Μιλτιάδη – Τι θα δούμε την Πέμπτη

Survivor – Η Σοφία Μαργαρίτη αποκαλύπτει τον λόγο που πήγε στο Survivor

Σίσσυ Χρηστίδου: Σοκαρισμένη από την «έκρηξη» κρουσμάτων

Έρρικα Πρεζεράκου: Τα νεότερα για την υγεία της ανιψιάς της, Αναστασίας

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY