Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Survivor – Η Σοφία Μαργαρίτη αποκαλύπτει τον λόγο που πήγε στο Survivor

Ξέσπασε η πρώην παίκτρια του Survivor!

Survivor – Η Σοφία Μαργαρίτη αποκαλύπτει τον λόγο που πήγε στο Survivor

Συνέντευξη στο περιοδικό You έδωσε η Σοφία Μαργαρίτη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που την οδήγησαν στο να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της.

«Δυστυχώς έχει χαθεί η επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό μου, επειδή υπάρχουν σοβαρά θέματα. Σαφώς συνεννοούμαστε σε ό,τι αφορά τα παιδιά, αλλά σε ό,τι αφορά προσωπικές και δικαστικές μας διενέξεις συνεννοούνται οι δικηγόροι μας», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι που αποχώρησε μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Δεν άσκησες το επάγγελμα που σπούδασες επειδή έμεινες έγκυος

«Ισχύει. τα παιδιά μου μεταξύ τους έχουν 1,5 χρόνο διαφορά και το πρώτο διάστημα με είχαν απόλυτη ανάγκη. Γι’ αυτό και τα τρία πρώτα χρόνια μου ήταν αδύνατο να εξασκήσω οποιοδήποτε επάγγελμα».

Ο γάμος σου, παρόλα αυτά, δεν είχε αίσιο τέλος, αλλά υπήρχε μια αντιδικία με τον πρώην σύζυγό σου…

«Λόγω χαρακτήρα και επειδή είμαι μητέρα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θέλω μόνο να προστατεύσω τα παιδιά μου που μεγαλώνουν σε μια κλειστή κοινωνία. Βέβαια, έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια και δεν υπήρχε αντίλογος, γιατί ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να αμυνθώ. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις διαζυγίων, αυτές που τραβούν το ζόρι είναι οι μαμάδες. Είναι πολύ δύσκολο να διεκδικείς διατροφή και χρειάζονται πολλά χρήματα για να απαντάς δικαστικά – αν δεν απαντήσεις με αυτόν τον τρόπο, χάνεις το δίκιο σου. Εκτός από τα χρήματα για το σούπερ μάρκετ και τη ΔΕΗ, έπρεπε να κρατάω ένα συγκεκριμένο ποσό για δικηγόρους, ενώ η οικονομική μου κατάσταση ήταν ήδη επιβαρυμένη. Είχα να συντηρώ δυο νοικοκυριά και έπρεπε παράλληλα να καλύψω τα κενά που άφηνε ο μπαμπάς τους, που δεν εμφανιζόταν τις συμφωνημένες ώρες επικοινωνίας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

Το διαζύγιό σας ήταν συναινετικό;

«Ναι και αφού εκδόθηκε μετακομίσαμε με τα παιδιά στο πατρικό, όπου αρχίσαμε μια καινούρια ζωή. Ευτυχώς είχα τους γονείς μου όλο αυτό το διάστημα, που με βοηθούσαν όσο έλειπα στη δουλειά. Από ένα σημείο και μετά, δυστυχώς σταμάτησε να καταβάλλεται η διατροφή απ’ τον πρώην σύζυγό μου και μου ήταν αδύνατον να καλύψω τα καθημερινά μας έξοδα. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που εξαναγκάστηκα να του παραχωρήσω την επιμέλεια φέτος τον Αύγουστο».

Σε δηλώσεις του ο πρώην σύζυγός σου είπε μεταξύ άλλων “χρησιμοποιεί τα παιδιά μας” και “παίζει ένα θέατρο του παραλόγου”. Πώς εξηγείς αυτήν την κατάσταση;

«Δεν ξέρω πώς φάνηκε στον κόσμο αλλά δεν χρησιμοποίησα τα παιδιά μου. Έχω πει αρκετές φορές ότι μπήκα στο Survivor για εκείνα και δεν ξέρω αν ενοχλούσε κάποιους για αυτό, αλλά δεν το έκανα με αυτήν την πρόθεση. Καταλαβαίνω την ανάγκη του να επωφεληθεί από τη δημοσιότητα που πήρα, αλλά δεν τον τιμά.

Η επιχειρηματολογία του καταρρίφθηκε εφόσον εξαναγκάστηκε η μάνα μου να δημοσιοποιήσει το εξώδικο. Υπήρχε αγωγή από τον προηγούμενο χρόνο που διεκδικούσα ποσό διατροφής, το οποίο δεν κατέβαλε. Αυτός ήταν ο λόγος που έγιναν όλα αυτά και με γνωρίσατε απ’ το Survivor. Δεν θα δήλωνα συμμετοχή και δεν θα άφηνα τα κορίτσια μου να πάω στην άλλη άκρη του κόσμου αν ήταν συνεπής στη διατροφή και είχαμε μια ωραία συνεννόηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Σοκαρισμένη από την «έκρηξη» κρουσμάτων

Η Μίνα Ορφανού δηλώνει εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά το φάουλ στη Βαρβάκειο

Σπύρος Δημητρίου: Η απίθανη ατάκα που είπε στη Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν γίνουν ζευγάρι

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY